©  Foto:

Årstidernes Gårdbutik ved Humlebæk

Aarstidernes gårdbutik på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk byder på mere end økologiske frugt og grønt. I flotte omgivelser, tæt på strand, hvor I kan blive inspireret til hverdagen og oplevelser i Aarstidernes grønne univers.

Butikken ligger i naturskønne omgivelser med økologisk og biodynamisk landbrug, skov og strand lige uden for døren.

Den er et besøg værd, hvad enten du ønsker at handle eller blot vil snuse rundt og lade dig inspirere i det grønne univers. Der er et udvalg af økologiske råvarer, men også inspiration til en bæredygtig hverdag, nye smagsoplevelser i unikke omgivelser.

Den udvidede gårdbutik

I Gårdbutikken  finder du en væld af økologiske varer. Meget mere end sæsonens frugt og grønt, på hylderne er der nemlig også et udvalg af brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer, som altid er nøje udvalgt hos kvalitetsbevidste økologiske leverandører. Står du og mangler kvalitets redskaber til madlavningen er der også alt fra kogebøger og viskestykker til køkkengrej og miljøvenlige rengøringsmidler.   

Oplevelser i et grønt univers

Ta' familie med til Krogerup Avlsgård og få luft i kinderne. Der masser af plads at boltre sig på for store og små i de omkringliggende omgivelser. Eksempelvis kan I gå på opdagelse i det omkringliggende biodynamiske landbrug og nyde en frokosten i kaffeteltet på gårdspladsen selvfølgelig med Aarstidernes grønne tvist og nyde gårdens eget øl fra deres eget bryggeri, KØLSTER MALT & ØL.

I løbet af året kan I deltage i en Aarstidernes mange arrangementer eksempelvis fællesspisninger og det årlige høstmarked. 

Følg med på Facebook hvor arrangement offentligøres løbende

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag-fredag: 10-18.00
Weekend og helligdage: 10-16.00