©  Foto:

Aarstiderne Gårdbutik & Café på Krogerup Avlsgaard - Humlebæk

I Humlebæk ligger Aarstidernes gårdbutik på Krogerup Avlsgaard, hvor du kan finde et stort udvalg af sæsonens økologiske frugt og grønt. Butikken byder på meget mere end blot friske råvarer - her er også brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer, som alle er nøje udvalgt fra kvalitetsbevidste og bæredygtige producenter.

Butikken ligger i naturskønne omgivelser med økologisk og biodynamisk landbrug, skov og strand lige uden for døren.

Den er et besøg værd, hvad enten du ønsker at handle eller blot vil snuse rundt og lade dig inspirere i det grønne univers. Der er et udvalg af økologiske råvarer, men også inspiration til en bæredygtig hverdag, nye smagsoplevelser i unikke omgivelser

Café og naturskønne omgivelser

Ved siden af gårdbutikken finder du en hyggelig café, der serverer kaffespecialiteter, kage, wienerbrød og dagens grønne frokostanretning. Butikken er omgivet af naturskønne landskaber med økologisk og biodynamisk landbrug, skov og strand lige i nærheden, hvilket gør besøget til en oplevelse i sig selv.

Et besøg værd

Uanset om du ønsker at handle eller blot lade dig inspirere, er Aarstidernes gårdbutik et besøg værd. Udover de økologiske råvarer finder du inspiration til en bæredygtig hverdag og nye smagsoplevelser i unikke omgivelser.

Den udvidede gårdbutik

I butikken finder du ikke kun frugt og grønt, men også et bredt udvalg af økologiske varer som brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer. Desuden er der kvalitetsredskaber til madlavningen, kogebøger, viskestykker, køkkengrej og miljøvenlige rengøringsmidler.

Oplevelser i det grønne univers

Tag familien med til Krogerup Avlsgård og nyd de naturskønne omgivelser. Der er masser af plads til både store og små. Slip børnene løs i den fine halmborg men I udforsker det biodynamiske landbrug og nyder frokosten i caféen, der ligger i forlængelse af gårdbutikken, med Aarstidernes grønne tvist. Smag også gårdens egen øl fra Kølster Malt og Øl.

Åbningstider

Gårdbutikken

  • Mandag-fredag: 10.00-18.00
  • Weekender og helligdage: 10.00-16.00

Caféen

  • Mandag-søndag og helligdage: 10.00-16.00