Is Salonen i Frederiksværk

Is Salonen i Frederiksværk

Foto: Nikolaj Danielsen

Hjemmelavet is, shakes, romkugler, flødeboller og friskbagte cookies. Fristelserne står i kø når du besøger Is Salonen & Living by Helt i Frederiksværk. Men selvom varerne på hylden let stjæler opmærksomheden, så fjerner det ikke direktør Eva Helts fokus på, at udvikle forretningen.

© VisitNordsjællandFoto: Daniel Villadsen
Foto: Daniel Villadsen

Kompetanceløft på sociale medier

Sammen med Erhvervshus Hovedstaden og VisitNordsjælland har Eva Helt fået hjælp til at se på forretningen med helt nye øjne. Bl.a. har Is Salonen fået et kompetanceløft på deres sociale medier efter et heldagskursus om brugen af Facebook og Instagram. Derudover er der blevet arbejdet med forretningsudvikling omkring indretning og aktivering af kombinationen café, butik og interiør. 

Eva Helt ser lyst på fremtiden, og har i første omgang fokus på, at få flere gæster i butikken, og måske ligefrem senere også flere butikker.

Mød Is Salonen & Living by Helt

Besøg Is Salonen & Living by Helt i Frederiksværk og blive fristet af lokale delikatesser, som bl.a. kommer fra det økologiske landbrug Lundholm ved Skævinge samt specialøl fra Bryggeriet Det Våde Får

Foto: Nikolaj Danielsen
Foto: Nikolaj Danielsen

Ønsker du også gratis 1:1 sparring hos Erhvervshus Hovedstaden, så kontakt Mette Pedersen nedenfor eller gå ind på Erhvervshusets hjemmeside og se de mange muligheder for sparring, deltagelse i gratis workshops og tilskud.

Forretningsudvikler
Nikolaj Danielsen

Kontakt Mette Pedersen

Ønsker du også gratis 1:1 sparring hos Erhvervshus Hovedstaden, så kontakt Mette Pedersen på mpe@ehhs.dk, eller gå ind på Erhvervshusets hjemmeside på ehhs.dk og se de mange muligheder for sparring, deltagelse i gratis workshops og tilskud. Sparring kun koster den tid du selv vælger at lægge i det.