Bliv partner i VisitNordsjælland

Foto: Tine Uffelmann

I VisitNordsjælland er du som partner en vigtig del af et stærkt turismefællesskab. 

Sammen om Nordsjælland

Svenskere, tyskere, nordmænd, franskmænd, amerikanere og danskere - turisterne er tilbage i Nordsjælland, og 2022 blev et rekordår for turismen i Nordsjælland.

Nu har du muligheden for at blive en partner i vores fælles bestræbelser på at fremme Nordsjælland som destination for 2024. Som partner hos VisitNordsjælland får du adgang til et stærkt turismenetværk, viden om turisterne og synlighed i vores markedsføring, og du spiller en afgørende rolle i vores kollektive indsats for at tiltrække turister og udvikle turismen med nye idéer og initiativer.

Udgangspunktet er den fælles fortælling om og branding af Nordsjælland. Sammen gør vi Nordsjælland til en foretrukken destination – både i Danmark og i udlandet.

Vil du være partner?

Hos os kan du vælge mellem fire forskellige partneraftaler, der imødekommer de fleste behov, uanset om du har et regionalt, nationalt eller internationalt turismefokus.

Som Nordsjællands officielle turismeorganisation, arbejder vi på tværs af de fire nordsjællandske kommuner, Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød. Vi udnytter sammenhængskraften, samler og udvikler de styrkepositioner og den attraktionskraft, der findes på tværs af Nordsjælland, og løfter vores destination ud til potentielle turister i Danmark og udlandet.

Partnerskabsaftaler VisitNordsjælland 2024

Få overblikket her...

Foto: VisitNordsjælland
Jesper Bækgaard
Kontakt os

Markedsføringschef

jeb@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 2681 4918

Kitekollektivet

Se det fulde partnerskabs program

© VisitNordsjælland
Foto: Newborn Media
Jesper Bækgaard
Hvis du har lyst til at indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Nordsjælland, så tøv ikke med at tage kontakt.

Markedsføringschef

jeb@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 2681 4918

VisitNordsjælland er ejet af fire kommuner: Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød. Formålet er at udvikle og markedsføre turismen på tværs af kommunegrænserne i de fire kommuner.