Giv et gavekort til en overnatning

Foto: Nikolaj Danielsen

Giv et gavekort til en skøn overnatning på et af de nordsjællandske hoteller eller badehoteller, som kan bruges i julen, til nytår eller som ekstra forkælelse i det nye år. 

Sov godt i smukke værelser på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje
Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel

Forkæl en du holder af med et gavekort til Helenekilde Badehotel. Giv en oplevelse fyldt med forkælelse, nærvær og hygge. Gavekortet kan bruges til ophold, restauranten samt årlige arrangementer. Kig forbi Helenekilde Badehotel og hent dit flot indpakkede gavekort, eller køb det online og print selv.

Hotel Hillerød

Er der noget bedre end luksus? Hotel Hillerød er et unikt luksuriøst Hotel, der med deres prisvindende Restaurant krydderiet er det perfekte sted for en miniferie. Så hvorfor ikke overrask en af dine nærmeste med et gavekort til Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet i julegave i år.

Hyggeligt dobbeltværelse på Liseleje Badehotel
studiodesign.no

Liseleje Badehotel

Liseleje Badehotel er et særligt sted, der indbyder til hygge, nærvær og afslapning. Her kan du trække dig tilbage fra hverdagen, sove godt, spise godt, koble fra og nyde livet med dem, du holder af.

fredensborg store kro sove overnatning hotel
Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro ligger i idylliske omgivelser med Fredensborg Slot som nabo. Giv en du holder af et gavekort til Fredensborg Store Kro i julegave. Giv dem et gavekort til et hyggeligt ophold, en lækker søndagsbrunch eller vælg dit eget beløb. Alle gavekortene kan bruges i op til tre år.

Overnatning på Gilleleje Badehotel
Tine Uffelmann

Gilleleje Badehotel

Forkæl dine din kæreste, dine forældre, din bedste ven eller en helt fjerde med et gavekort til Gilleleje Badehotel. Hotellet tilbyder et væld af ophold som Weekend Wellness, Fornøjelig Hverdag, Tyrikisk Delight og mange flere. Du går ikke galt i byen med sådan en gave.

Dobbeltværelse-Kokkedal Slot Copenhagen
Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Slot

Giv en julegave til royale omgivelser. Køb et gavekort til Kokkedal Slot og giv en du holder af, en oplevelse for livet. Du kan vælge selv at bestemme beløbet, købe en personlig træning, en krops- eller ansigtsbehandling, eller du kan købe et af Kokkedal Slots tre unikke ophold