Tag på en afslappende weekend med spa ophold Sjælland

Spa & velvære

Foto: Tine Uffelmann

Tag på spaophold i det nordlige Sjælland. Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i et slaraffenland af velvære, massage, aromakure og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og forkælelse på programmet.

En tur til stranden ved Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje
© VisitNordsjællandFoto: Helenekilde Badehotel
© VisitNordsjællandFoto: Helenekilde Badehotel

Skal du på spa ophold i Sjælland?

Wellness for krop og sjæl. Sådan kan man godt beskrive et ophold i Nordsjælland. Kilometervis af strande, som indbyder til lange traveture og en forfriskende dukkert. Det særlige lys, som inspirerer kunstnere til at bo og arbejde langs kysten, før som nu. Nyd den vidunderlige udsigt over Kattegats blå hav, når du vandrer eller cykler ad Nordkyststien.

Berigende kunstoplevelser på bl.a Louisiana. Det er balsam for sjælen. Historiske badehoteller med stil og atmosfære, nænsomt restaurerede til moderne standard, ligger strøet langs nordkysten. Book et wellnessophold – og oplev den befriende følelse af at give slip på hverdagens krav og bare lade dig forkæle. 

Liste
Kort
Wellness på Gilleleje Badehotel
Foto: Tine Uffelmann
01

Wellness på Gilleleje Badehotel

Oplev ren afslapning og forkælelse på Gilleleje Badehotel. Romantikken og stemningen fra dengang er så fint bevaret i de nuværende omgivelser.

Læs mere
Lynæs Sauna
Foto: Lynæs Surfcenter
02

Sauna og vildmarksbad i Lynæs

Tag på overnatning i Lynæs og få en weekend med en anderledes wellness oplevelse i det fri, som kan inkludere en tur i havet, sauna og vildmarksbad. 

03

Kokkedal Slot Copenhagen - Oplev royale omgivelser og historie 

Besøg og oplev Kokkedal Slot Copenhagen - det selvstædige luksushotel, blot 30 minutter fra København. Skal du holde fest? Have et møde? Eller nyde en ferie? så gør det i royale omgivelser på Kokkedal...

Læs mere

Overnatning på idyllisk badehotel

Historiske badehoteller med stil og atmosfære