Dining Week og DinnerDays i Nordsjælland

Foto: Helenekilde Badehotel

Dining Week og DinnerDays vender tilbage i vinterferien i uge 7 - fra d. 9-18. februar 2024. I år finder du disse fremragende restauranter og spisearrangementer i Nordsjælland. Husk at book tidligt inden pladserne bliver udsolgt. 

Liste
Kort
Restaurant krydderiet | Godt værtskab og egen krydderurtehave
Foto: Nikolaj Danielsen
01

Restaurant krydderiet | Godt værtskab og egen krydderurtehave

I hjertet af Nordsjælland finder du Restaurant krydderiet, der serverer mad med inspiration fra det dansk-nordiske køkken af sæsonens råvarer og egne urter.

Læs mere
Fredensborg Vandrehjem - I Kongens baghave
Foto: Nikolaj Danielsen
02

I Kongens Baghave

Du er inviteret til at besøge de hyggelige stuer på Fredensborgs Vandrerhjem, beliggende i Kongens baghave. Den tre-retters menu er tilberedt med dedikation og omhyggeligt udvalgte sæsonbetonede ingredienser. 

03

Restaurant Skipperhuset | I slottets baghave ved søens bred

I det historiske Skipperhus fra 1757 finder du en restaurant, der charmerer allerede, når du træder ind ad døren. Ligger i baghaven til Fredensborg Slot.

Læs mere
Sanketure i Nordsjælland
Foto: Sanketure.dk
04

Sanketure i Nordsjælland

Har du prøvet at spise de vilde blomster, der smager af honning? Naturens bær, rødder eller blade, der smager som marcipan? Svampe med en duft af hvidløg eller urteblade, så stærke som wasabi? Hvis ik...

Læs mere
Gilleleje Badehotel restaurant
Foto: Tine Uffelmann
05

Gilleleje Badehotel

Du inviteres til at nyde en smagfuld efterårsmenu i Spisesalen på det velrenommerede Gilleleje Badehotel med sin rige historie. Du kan supplere din oplevelse med en malerisk solnedgangstur langs den charmerende Gilbjergsti, der strækker sig foran hotellet og byder på en betagende udsigt mod Kullen i Sverige. Alternativt kan du slappe af med en forfriskende cocktail ved pejsen efter din lækre middag.

Madkollektivet
Foto: Madkollektivet
06

Dining Week

Læs mere om Dining Week. Her kan du finde mere information om konceptet, se alle restauranter, booke dit bord og få alle de praktiske informationer. 

Hillerød har masser af gode caféer og Restauranter
Foto: Creative Commons
07

DinnerDays

Læs mere om DinnerDays. Her kan du finde mere information om konceptet, se alle restauranter, booke dit bord og få alle de praktiske informationer.