Dining Week og DinnerDays i Nordsjælland

Foto: Helenekilde Badehotel

Dining Week og DinnerDays vender tilbage i efterårsferien i uge 42 - fra d. 13 - 22. Oktober 2023. I år finder du 8 fremragende restauranter og spisearrangementer i Nordsjælland. Husk at book tidligt inden pladserne bliver udsolgt. 

Liste
Kort
Restaurant krydderiet | Hotel Hillerød
Foto: Nikolaj Danielsen
01

Restaurant krydderiet | Hotel Hillerød

Restaurant krydderiet er en del af Hotel Hillerød, som ligger i hjertet af Nordsjælland i gåafstand fra top-attraktionen Frederiksborg Slot og Hillerød centrum. Restauranten er åben for alle, også ude...

Læs mere
Skipperhuset
Foto: VisitNordsjælland
02

Skipperhuset

Det historiske Skipperhus fra 1757 ligger i baghaven til Fredensborg Slot ved bredden af Esrum Sø. Her finder du en hel særlig sjæl og charme med udsigt til skov, bådbro og Chaluphus med egen lille ha...

Læs mere
Sanketure i Nordsjælland
Foto: Sanketure.dk
03

Sanketure i Nordsjælland

Har du prøvet at spise de vilde blomster, der smager af honning? Naturens bær, rødder eller blade, der smager som marcipan? Svampe med en duft af hvidløg eller urteblade, så stærke som wasabi? Hvis ik...

Læs mere
Gilleleje Badehotel restaurant
Foto: Tine Uffelmann
04

Gilleleje Badehotel

Du inviteres til at nyde en smagfuld efterårsmenu i Spisesalen på det velrenommerede Gilleleje Badehotel med sin rige historie. Du kan supplere din oplevelse med en malerisk solnedgangstur langs den charmerende Gilbjergsti, der strækker sig foran hotellet og byder på en betagende udsigt mod Kullen i Sverige. Alternativt kan du slappe af med en forfriskende cocktail ved pejsen efter din lækre middag.

Fredensborg Vandrehjem - I Kongens baghave
Foto: Nikolaj Danielsen
05

I Kongens Baghave - Kuriosum

Du er inviteret til at besøge de hyggelige stuer på Fredensborgs Vandrerhjem, beliggende i Kongens baghave. Den tre-retters menu er tilberedt med dedikation og omhyggeligt udvalgte sæsonbetonede ingredienser. 

DinnerDays - Restaurant Bødkergården
Foto: DinnerDays
06

Restaurant Bødkergården

Bødkergården Restaurant er placeret i det naturskønne område midt i Asserbo med udsigt til området omkring Asserbo Golf Club. Her kan du nyde moderne variationer af smørrebrød til frokost, og om aftenen forkæler de dine smagsløg med en fusion af fransk bistrokøkken og danske traditionelle retter, alt sammen med et moderne twist.

Restaurant Bolværket - Pizza og mad fra verdenskøkkenet
Foto: Søren Thorson
07

Restaurant Bolværket - Pizza og mad fra verdenskøkkenet

Spis verdens mad i øjenhøjde med god vin eller Gilleleje Bryg.

Læs mere
TôTô Kitchen by La Tre
Foto: VisitNordsjælland
08

TôTô Kitchen by La Tre

TôTô Kitchen by La Tre er en hyggelig vietnamesisk restaurant, der ligger midt i hjertet af Hillerød. 

Læs mere
Madkollektivet
Foto: Madkollektivet
09

Dining Week 2023

Læs mere om Dining Week 2023. Her kan du finde mere information om konceptet, booke dit bord og få alle de praktiske informationer. 

Hillerød har masser af gode caféer og Restauranter
Foto: Creative Commons
10

DinnerDays 2023

Læs mere om DinnerDays 2023. Her kan du finde mere information om konceptet, booke dit bord og få alle de praktiske informationer.