©  Foto:

Tisvildeleje Strandhotel - Møder med strandnær fordybelse

Tisvildeleje Strandhotel byder på idylliske og inspirerende rammer til møder og konferencer, kun 5 minutters gang fra stranden.

Beliggende i fiskerbyen Tisvildeleje, skaber Strandhotellet en unik atmosfære, der fremmer ro, fordybelse og nærvær.

Med 23 værelser og 3 mødelokaler omgivet af smuk natur, er der rig mulighed for at skabe en helende og produktiv atmosfære.

Lokaler

Sæt dig til rette i et af vores tre lyse mødelokaler og nyd roen, der giver dig mulighed for at optage ny viden. To af lokalerne har udsigt ned til stranden, mens det sidste lokale er en charmerende gammel hestestald, der kan rumme op til 50 konferencegæster.

Værelser

Ønsker du overnatning i forbindelse med dit ophold, er dette muligt med vores 23 velindrettede værelser. Afhængig af størrelsen på din gruppe kan I fordele jer på vores 6 værelseskategorier: Singleværelse, Standardværelse med fælles badeværelse, Standardværelse med eget badeværelse, Superior, Familierum og Suiten. Værelserne er indrettet med den klassiske badehotelscharme.

Forplejning

Køkkenet på Tisvildeleje Strandhotel er vores hjerte i en rustik, frisk og hjemmelavet stil hvor der kræses for sæsonens råvarerne. Der sammensættes altid en spændende og smagfuld menu uden dikkedarer så de friske råvarer kan få naturlig plads på tallerkenen. Oplev en kulinarisk fornøjelse, enten inde i spisesalen eller på vores store terrasse under åben himmel med udsigt ned til stranden. I Kysten kan du nyde vores lækre morgenmad buffet samt vores sæsonbetonede frokost og aftenmenu.

Det særlige

Når vi byder jer velkommen ind i vores hjem, vil I blive mødt af et værtskab ud over det sædvanlige. Vi bestræber os på at levere service på det højeste niveau, samtidig med at det hele er jordnært og hjemligt. Vores imødekommende personale er klar til at guide jer trygt og godt igennem dagen og fortæller også gerne om Strandhotellets unikke historie.

Omgivelser/ aktiviteter

Gør brug af både naturen og havet med en af vores mange aktiviteter. Vi tilbyder både guidede gåture langs Tisvildelejes mange stier, yoga både indenfor og udenfor samt diverse vin- og spiritussmagninger og cocktailkurser.