©  Foto:

Restaurant Teddy By Bjørn | Delevenlig mad fra hele verden

Når du besøger restaurant Teddy By Bjørn i Hillerød, er der social dining på menuen, når maden serveres på fælles fade på bordet. 

Køkkenet er en blanding af det bedste fra hele verden – med inspiration fra årstiderne og friske råvarer. Her er der fokus på det gode værtskab, hygge og gastronomi. Hillerøds bedste ”Social Dining”-oplevelse. 

De tilbyder en stor og en lille menu, der skifter hver måned, og sommelieren sammensætter vinkortet med inspiration fra hele verdenen.

Her bliver alt anrettet i skåle og fade og serveret midt på bordet, så gæsterne selv skal lade retterne cirkulere. Restaurantens aftenmenu varierer løbende i takt med sæsonen og hvilke gode råvarer som er tilgængelige.

Køkkenchefen gør en stor indsats for at udvælge lokale råvarer af høj kvalitet. Ejer og køkkenchefen er Martin Bjørn Nielsen, som har knivskarpe erfaringer fra blandt andet syv år som kok på Søllerød Kro og flere afstikkere til Michelin-restauranter i ind- og udland.

Om det er til hverdag eller fest, privat eller i forretningsøjemed har Teddy By Bjørn erfaring og ekspertise til at leverer præcis den oplevelse I ønsker.

Er I en større gruppe kan dette også klares. Teddy By Bjørn er leveringsdygtige i afvikling af selskaber, både i vores egne lokaler og hjemme hos jer i privaten.

Kontakt Teddy By Bjørn for mere info herom.