©  Foto:

Restaurant Bødkergården på Asserbo Golfclub - Spis med udsigt over golfbanen

I det Nordsjælland, blot få kilometer nord for Frederiksværk, finder du Restaurant Bødkergården, som ligger midt i Asserbos golfklub, omgivet af naturskønne landskaber. 

På Restaurant Bødkergården fristes med en bred vifte af lækkerier, fra velsmagende smørrebrød med en moderne tvist til wienerschnitzel med gastronomiske elementer, ledsaget af forfriskende drikkevarer

På Bødkergården er atmosfæren afslappet, og maden servereres uden fine fornemmelser. 

Bødkergården er en del af Asserbos golfklub, hvor gastronomi og livsnyderi forenes i de naturskønne omgivelser i Halsnæs. Her kan du slappe helt af og nyde kulinariske smagsoplevelser med udsigt over Asserbos golfbaner.

De omkringliggende naturskønheder i Asserbo og den hyggelige atmosfære på restauranten og golfbanen skaber de ideelle betingelser for at nyde øjeblikket. Bødkergården byder velkommen til alle, ikke kun golfspillere og medlemmer af klubben, men til enhver, der værdsætter god mad og ønsker at nyde et herligt måltid. menukortet præsenterer velkendte klassikere, der er blevet forfinet med kulinariske opdateringer.

Se menukortet på Restaurant Bødkergården

Kulinarisk kunst og vinoplevelser på Bødkergården

Til frokost kan du vælge mellem moderne smørrebrød og Bødkergårdens specialiteter, såsom en velsmagende flæskestegssandwich med et twist. Der er også børnemenuer til de små. Aftenmenuen byder på lækre forretter, hovedretter og et rigt udvalg af desserter.

Et godt menukort kræver naturligvis et imponerende vinkort, og det er præcis, hvad du finder på Bødkergården. Uanset om du foretrækker hvidvin, rødvin, rosé eller bobler, er der gode og velovervejede valgmuligheder. Og hvis du ikke er til vin, behøver du ikke bekymre dig, da der også er forskellige øl fra Carlsberg på hanen, som du kan nyde før, under eller efter dit måltid.

På den sidste dag i ugen kan du besøge Bødkergården og nyde den store frokostbuffet. Her kan du vælge mellem en bred vifte af favoritter fra det kolde og varme frokostbord, og der er naturligvis også søde fristelser, selvom det kan være svært at bevare sin appetit.

Take-away og mad ud af huset

Bødkergården tilbyder også dagens ret som take-away, som varierer mellem forskellige hverdagsfavoritter. Det er en simpel, men lækker løsning. Derudover leveres mad ud af huset til en række begivenheder, herunder konfirmationer og fødselsdage.