©  Foto:

Gundekildegaard | Jordbærcaféen

På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard og Jordbærcaféen. Når du kører ned ad Jordbærallén kommer du til den gamle firelængede Gundekildegaard, hvor Jordbærcaféen er indrettet i den gamle lade med udsigt ud over markerne, hvor man selv kan plukke jordbær.

I gårdbutikken sælges friskplukkede jordbær, hindbær, nyopgravede kartofler m.v. og på hylderne er der masser af hjemmelavede bærprodukter.

Jordbærcafeen er indrettet med isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager, og der kan bestilles bærbrunch.

Du kan også få Rokkedysse is der er Jordbærcafeens specialitet. Isen laves i eget marmeladeri og er naturligvis lavet af Rokkedysse bær. Isene er lavet af forskellige typer af jordbær og hindbærisen er helt speciel, idet der bruges meget tid på at fjerne de små kærner i hindbærrene inden isen laves.

Kendte bæravlere står bag Jordbærcaféen og Gundekildegaard, Lisbeth og Torben Bo fra Rokkedysse Bær, som i mange år har leveret bær til toprestauranter i København fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse.

Gundekildegaard Jordbærcaféen er åben hver dag fra medio juni til medio august og i juni kan man selv at plukke jordbær i jordbærmarken.