Gå til indhold
©  Foto:

Ferie- og Udflugtscentret Sankt Helene

Midt imellem en af Danmarks bedste badestrande og den forunderlige troldeskov i Tisvilde Hegn ligger Sankt Helene Ferie- og kursuscenter.

Kun 1 times kørsel fra København ligger smukke Tisvildeleje. Igennem et helt århundrede et populært feriested for Københavnere. 

Overnatning
Feriecenter Sankt Helene har flere enkelt, dobbeltværelser og familieværelser. Hvis du ønsker det, så er der også mulighed for at leje ferielejligheder eller hytter. Priserne er yderst rimelige og du bestemmer selv om du vil leje linned og håndklæder eller med bringe det selv. Der er mulighed for parkering i forbindelse med feriecentret.

Restaurant og café
Den hyggelige Restaurant Sankt Helene kan rumme 140 spisende gæster. Den er fortrinsvis åben i sommermånederne og resten af året er Café Helene åben for kaffe og lette måltider. Skal du holde fest er det muligt hele året. Kontakt receptionen for mere information om selskaber.

Konference
Med 8 konferencelokaler på op til 270 pladser, er det et velegnet center til både store og små kurser, konferencer og personaledage. Med 25 ferielejligheder, 28 hytter, 40 værelser, dyrehold m.m et attraktivt feriecenter for store og små. Med 4 festlokaler, alsidigt køkken og mulighed for overnatning perfekt til både familie- og firmafesten.

Læs mere og book dit ophold på www.helene.dk

Share your wonders: