Pressefotos Louisiana_credit Kim Hansen_KIM_DSC_6814_lres.jpg

Louisiana Museum of Modern Art

Foto: Kim Hansen

Louisiana er et førende internationalt museum for moderne kunst. Men det er også et levende kulturhus og et helt særligt sted, hvor kunsten, arkitekturen, parken og beliggenheden ud til Øresund udgør en enestående helhed.

Når du besøger Louisiana oplever du ikke blot som en samling af nutidskunst, men også som et samspil mellem kunst, arkitektur og landskab.

Parken giver ideelle muligheder for placering af museets samling af moderne skulpturer, lige som de enestående museumsbygninger, opført mellem 1958 og 1998, udgør en spændende ramme om museets samling af international kunst efter 1945.

På museet hersker en uhøjtidelig og afslappet atmosfære i den smukke gamle park og i udstillingsbygningerne, og Louisiana har noget at tilbyde enhver: Louisianas samling, skiftende udstillinger af moderne kunst og samtidskunst, foto-, design- og arkitekturudstillinger, film og koncerter.

Dertil kommer et børnehus i tre etager, en dejlig café med inden- og udendørs servering og en museumsbutik med et stort udvalg af kunstbøger, grafik, plakater, kunsthåndværk og design.

Louisiana lige nu!

Se her 3 aktuelle særudstillinger du kan glæde dig til at se.

Læs mere

Louisiana er mere end udstillinger…

Nyd en skøn frokostbuffet eller en god kop kaffe i museumscaféen, og bliv fristet af bøger, plakater og lækkert design i den store, velassorterede museumsbutik i to plan.
Og slip så børnene løs i Børnehuset!

Læs mere