Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana Museum of Modern Art

 

Louisiana opleves ikke blot som en samling af nutidskunst, men også som et samspil mellem kunst, arkitektur og landskab. Parken giver ideelle muligheder for placering af museets samling af moderne skulpturer, lige som de enestående museumsbygninger, opført mellem 1958 og 1998, frembyder en spændende ramme om museets samling af det 20. århundredes kunst.

Med museets afslappede atmosfære i den smukke gamle park og alt det, der er at se, har Louisiana meget at tilbyde enhver: Louisianas samling, skiftende udstillinger af international kunst, film, koncerter, et børnehus i tre etager, café inde såvel som ude og en museums-butik med et stort udvalg af kunstbøger, grafik, plakater og design. 

Liu Xiaodong

Liu Xiaodong er en af Kinas største samtidskunstnere. Han skildrer det moderne menneskes liv, historie og landskaber ved at tilbringe tid sammen med de mennesker, han vil portrættere.

Dea Trier Mørch

Louisiana åbner det nye år med den første store samlede udstilling af Dea Trier Mørchs grafiske værk.

Pipilotti Rist

En hilsen til Pippi Langstrømpe: Pipiloti Rist indtager Louisiana med et anarkistisk, sanseligt og farvestrålende bombardement af en udstilling

Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana er et førende internationalt museum for moderne kunst. Et kulturhus og et særligt sted, hvor kunsten, arkitekturen, parken og beliggenheden ud til Øresund udgør helheden.

Louisiana Museum of Modern Arts Børnehus

Børnehuset på Louisiana har 500 kvadratmeter fordelt over tre etager. Her kan børnene være kreative og udforske kunsten på deres helt egen måde. Der er åbent værksted alle dage.

Louisiana Museum of Modern Art Café

Louisiana Café har en af Danmarks smukkeste panoramaudsigter over Øresund. Nyd en kunstpause med kaffe, te og lidt sødt eller prøv caféens delikate buffet både til frokost eller om aftenen.

Museumsbutikken Louisiana

På Louisiana Museum of Modern Art finder du en af Danmarks førende designbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design.

Det er samtidig en stor velassorteret boghandel, hvor du bl.a. kan købe bøger om international kunst, design og arkitektur fra det 20. og 21. århundrede.

Endvidere finder du plakater fra udstillinger på Louisiana samt plakater fra tidligere udstillere og kunstnere.

Rudolph Tegners Museum & Statuepark

På Rudolph Tegners Museum & Statuepark finder man kombinationen af arkitektur på højt niveau kombineret med en interessant billedhuggers værker  - placeret i en storslået natur. 

Nivaagaards Malerisamling

 Nivågaards Malerisamling er et af Danmarks fine, gamle museer, der især er kendt for en fremragende samling af ældre europæisk kunst. 

Gallerier og kunsthåndværkere

Gå på kunstopdagelse i Nordsjælland, overalt støder du på små, spændende gallerier og kreative kunsthåndværkere.

Louisiana Ruten byder på kunst i verdensklasse

Louisiana Ruten

Længde: 25 km | Sværhedsgrad: Let 

Opleve det moderne Nordsjællands kunst og arkitektur set fra cyklen

Dronningerunden-Kokkedal-Fredensborg

Dronningerunden, ca. 40 km gennem Fredensborg Kommune på cykel. Ruten går gennem alle fire store bysamfund i kommunen: Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. 

Humlebæk

Det lille fiskerleje med det fantastiske og verdensberømte Louisiana of Modern Art

Copenhagen card i nordsjælland

Copenhagen Card

Oplev Nordsjælland med Copenhagen Card - gratis offentlig transport og fri adgang til flere hovedattraktioner!

Find vej

LOUISIANA 
MUSEUM OF MODERN ART
Gl. STRANDVEJ 13
3050 HUMLEBÆK

Find vej med rejseplanen.dk »
Se placering på googlemaps»