Frederiksborg Slot

Virtuelle rundvisninger og udstillinger

Foto: Daniel Rasmussen

Savner du kulturen i Nordsjælland? Vi har samlet kulturelle indspark til din hverdag i en svær tid, så du kan opleve de Nordsjællandske slotte og museer virtuelt. Gå på opdagelse på Det Nationalhistoriske museum, dyk ned i Louisiana Channel, eller oplev Nivaagaards Malerisamling fra sofaen

Liste
Kort

Kunst - og kulturoplevelser

Nordsjælland er rig på kunst og kultur. Du kan opleve ikonisk arkitektur, som har høstet et væld af internationale priser, besøge et førende internationalt kunstmuseum, og se kunstsamlinger af høj karat. Læg dertil tre kongelige slotte, som rummer Danmarkshistorie og UNESCO verdensarv.

Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana er et førende internationalt museum for moderne kunst. Men det er også et levende kulturhus og et helt særligt sted, hvor kunsten, arkitekturen, parken og beliggenheden ud til Øresund udgør en enestående helhed.

Tre slotte og et kloster

Navnet Kongernes Nordsjælland er ikke grebet ud af luften. Nordsjælland er historisk set danske kongers fristed, hvor de kunne slappe af og nyde livet. Her findes inden for kun 25 km. afstand hele tre pragtfulde slotte, som du kan besøge. Esrum Kloster er en del af historien.