Esrum-Tisvildevejen

Foto: Sarah in the Green

Glæd dig til en buket af afvekslende oplevelser. På Tisvildevejen vil du opleve en del af Nordsjælland i sin umiddelbare, naturlige og smukke fremtræden.

At rejse er at finde et fristed. Til oplevelser, ro og store tanker. Moderne liv kan synes alt for hurtigt. Så tag den langsomme vej gennem Nordsjællands smukke kultur- og naturhistoriske landskab. Oplev de smukke slotte og klostre, autentiske små kystbyer, den lokale mad fra gårdbutikkerne og familiedrevet indkvartering, hvor du får en varm velkomst. Nyd friheden til at udforske det hele i dit eget tempo, når du tager på vandretur. 

På egen hånd eller med guide? Er du en eftertænksom eller en social vandrer? Hælder dine præferencer mod at vandre alene eller med en enkelt ledsager eller to? Eller er du mere til større grupper med en guide, der fortæller undervejs? Vi har et tilbud til begge lejre. 

 

Gå på Tisvildevejen året rundt

Den nye Nationalpark Kongernes Nordsjælland har fokus på naturen og det kulturhistoriske.

Praktisk information omkring turen på Tisvildevejen

Som rejsende på Pilgrimsruten Tisvildevejen inviterer vi jer bag kulisserne i Nordsjælland for at I kan møde menneskerne som lever her, kulturhistorien og naturen.

Tisvildevejen-Information og program

Vandring ad Pilgrimsruten Tisvildevejen til sommer.

Pilgrimsveje og vandrerruter i Nordsjælland

Nordsjælland rummer forskellige naturtyper, istidslandskab og sjældne arter. Mulighederne er mange for dig, der ønsker at vandre. Gå igennem Danmarkshistorien i et landskab, hvor vikingerne har hærget, konger har regeret og sagn er opstået.

Seværdigheder på din vej....

Når du går Tisvildevejen kommer du forbi spændende seværdigheder og gennem smuk natur

Esrum Kloster og Møllegaard

Tibirke Kirke

Asserbo Slotsruin

Gribskov