Esrum Sø

Projekt Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Foto: Daniel Villadsen

Oplevelsesudvikling i og omkring Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

Nationalpark Kongernes Nordsjælland har masser at byde på. Men mange af de gode oplevelser ligger gemt i det skjulte. De skal frem i lyset og videreudvikles, så flere kan nyde nationalparkens natur og unikke kulturhistorie. Dertil skal der udvikles nye, stærke oplevelsesprodukter i Nationalparken, der kan styrke parkens profil og oplevelsestilbud og samtidig skabe øget forretning for virksomhederne i og omkring nationalparken.

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse bliver projektet ført an af VisitNordsjælland i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Kyst- og Naturturisme, Sekretariatet for Nationalparken, Naturstyrelsen og kommunerne bag VisitNordsjælland. Projektet er hjulpet af konsulenter fra Seismonaut, Bark, IdeasFurther og Center for Regional- og Turismeforskning.

Se eller gense VisitNordsjællands kick-off konference

Den 22. september 2020 afholdte VisitNordsjælland en kick-off konference, der introducerede projektet for de nordsjællandske aktører. På kick-off konferencen blev projektets forløb præsenteret, samt hele det udviklingsprojekt, forløbet er en del af. Ligeledes var der indlæg, der fortalte om aktuelle trends og tendenser i turismebranchen, og hvordan du kan omsætte dem i din forretning. Vi filmede under hele konferencen, og hvis du ikke havde mulighed i at deltage i selve arrangementet den 22. september, kan du på dette link se de enkelte indlæg.

Foto: VisitNordsjælland

Næste skridt

Har du en idé til en oplevelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, eller et ønske om at videreudvikle en eksisterende oplevelse, så får du muligheden nu. Vi inviterer til et forløb, hvor du kan få sparring på din idé eller dit oplevelsesprodukt fra faglige eksperter samt fra andre aktører i og omkring nationalparken. Vi hjælper dig med at forfine idéen og udvikle det bedst mulige koncept. De bedste idéer vælges ud og tilbydes hjælp til test og realisering. Undervejs får du 1:1 sparring med et panel af rådgivere og bliver klædt på til at realisere din drøm og vision.

Alle, der kan og vil, kan være med! Du kan være ejer eller ansat i en virksomhed, du kan repræsentere en forening, du kan være offentlig ansat - eller du kan bare være dig selv! Det eneste krav er, at du brænder for nationalparken og de oplevelser, parken tilbyder. 

Kommende workshop

Vi inviterer nu til to workshops, hvor du kan være med til at udvikle fremtidens oplevelseslandskab i Nationalparken! Du vil møde andre ildsjæle fra Nationalparken og skabe nye netværk. Du vil få gode råd og indsigter fra turismeeksperter og professionelle forretningsudviklere til netop din ide og havde mulighed for at sætte dit præg på de kommende oplevelser og aktiviteter i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Workshop 1 – vil have fokus på idegenerering

Med hjælp fra nogle af landets bedste innovatører vil du på dagen få mulighed for at idegenerede og udvikle oplevelser sammen med andre aktører i Nordsjælland

Vi afholder workshop 1 tre gange tre forskellige steder i Nordsjælland, så du vælger selv, hvor du vil deltage:

Workshop nummer 1:

20. oktober fra 12:00-18:00 hos Konventum i Helsingør

21. oktober fra 12:00-18:00 hos Kysthusene i Gilleleje

22. oktober fra 12:00-18:00 hos Gjethuset i Frederiksværk

Workshop 2 – vil have fokus på kvalificering af ideerne fra Workshop 1:

Her vil du igen blive mødt af samme hold af kompetente folk, som vil hjælpe dig med at kvalificere ideerne fra workshop 1 sammen med andre aktører i Nordsjælland.

Workshop nummer 2:

27. oktober fra 12:00-18:00 hos Konventum i Helsingør

28. oktober fra 12:00-18:00 hos Kysthusene i Gilleleje

29. oktober fra 12:00-18:00 hos Gjethuset i Frederiksværk

Hvis du er interesseret i at deltage i, så skriv til Bettina Kampmann på bka@visitnordsjaelland.com, hvor du samtidig angiver hvilken dag og hvilket sted, du ønsker at deltage.