Vue over Esrum Sø

Projekt Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Nationalpark Kongernes Nordsjælland har masser at byde på. Men mange af de gode oplevelser ligger gemt i det skjulte. De skal frem i lyset og videreudvikles, så flere kan nyde nationalparkens natur og unikke kulturhistorie. Dertil skal der udvikles nye, stærke oplevelsesprodukter i Nationalparken, der kan styrke parkens profil og oplevelsestilbud og samtidig skabe øget forretning for virksomhederne i og omkring nationalparken.

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse bliver projektet ført an af VisitNordsjælland i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Kyst- og Naturturisme, Sekretariatet for Nationalparken, Naturstyrelsen og kommunerne bag VisitNordsjælland. Projektet er hjulpet af konsulenter fra Seismonaut, Bark, IdeasFurther og Center for Regional- og Turismeforskning.

Se eller gense VisitNordsjællands kick-off konference

Den 22. september 2020 afholdte VisitNordsjælland en kick-off konference, der introducerede projektet for de nordsjællandske aktører. På kick-off konferencen blev projektets forløb præsenteret, samt hele det udviklingsprojekt, forløbet er en del af. Ligeledes var der indlæg, der fortalte om aktuelle trends og tendenser i turismebranchen, og hvordan du kan omsætte dem i din forretning. Vi filmede under hele konferencen, og hvis du ikke havde mulighed i at deltage i selve arrangementet den 22. september, kan du på dette link se de enkelte indlæg.

Screendump konference
Præsentation af Kick-Off for Nationalpark Kongernes Nordsjællland
Download pdf

Præsentation Kick-Off for Nationalpark

Oplevelsesudvikling i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

pdf / 8.04 MB

Næste skridt

Har du en idé til en oplevelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, eller et ønske om at videreudvikle en eksisterende oplevelse, så får du muligheden nu. Vi inviterer til et forløb, hvor du kan få sparring på din idé eller dit oplevelsesprodukt fra faglige eksperter samt fra andre aktører i og omkring nationalparken. Vi hjælper dig med at forfine idéen og udvikle det bedst mulige koncept. De bedste idéer vælges ud og tilbydes hjælp til test og realisering. Undervejs får du 1:1 sparring med et panel af rådgivere og bliver klædt på til at realisere din drøm og vision.

Alle, der kan og vil, kan være med! Du kan være ejer eller ansat i en virksomhed, du kan repræsentere en forening, du kan være offentlig ansat - eller du kan bare være dig selv! Det eneste krav er, at du brænder for nationalparken og de oplevelser, parken tilbyder. 

Kick Off Konference
Kick Off Konference
Bettina Kampmann

Projektchef

bka@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 2165 5021

Logo

Minidestinationer i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Kortlægning og udpegning af signatursteder (mini-destinationer og aktivitets-hubs) i og omkring Nationalpark Kongernes Nordsjælland egnede til formid­ling, service og oplevelser. Samt anbefa­linger til tiltag, der kan bidrage til udvikling af nationalparkens turismeinfrastruktur.