Vue over Esrum Sø

Projekt Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Foto: Daniel Villadsen

Oplevelsesudvikling i og omkring Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

Nationalpark Kongernes Nordsjælland har masser at byde på. Men mange af de gode oplevelser ligger gemt i det skjulte. De skal frem i lyset og videreudvikles, så flere kan nyde nationalparkens natur og unikke kulturhistorie. Dertil skal der udvikles nye, stærke oplevelsesprodukter i Nationalparken, der kan styrke parkens profil og oplevelsestilbud og samtidig skabe øget forretning for virksomhederne i og omkring nationalparken.

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse bliver projektet ført an af VisitNordsjælland i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Kyst- og Naturturisme, Sekretariatet for Nationalparken, Naturstyrelsen og kommunerne bag VisitNordsjælland. Projektet er hjulpet af konsulenter fra Seismonaut, Bark, IdeasFurther og Center for Regional- og Turismeforskning.

Præsentation af Kick-Off for Nationalpark Kongernes Nordsjællland

Screendump konference
Foto: VisitNordsjælland

Næste skridt

Har du en idé til en oplevelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, eller et ønske om at videreudvikle en eksisterende oplevelse, så får du muligheden nu. Vi inviterer til et forløb, hvor du kan få sparring på din idé eller dit oplevelsesprodukt fra faglige eksperter samt fra andre aktører i og omkring nationalparken. Vi hjælper dig med at forfine idéen og udvikle det bedst mulige koncept. De bedste idéer vælges ud og tilbydes hjælp til test og realisering. Undervejs får du 1:1 sparring med et panel af rådgivere og bliver klædt på til at realisere din drøm og vision.

Alle, der kan og vil, kan være med! Du kan være ejer eller ansat i en virksomhed, du kan repræsentere en forening, du kan være offentlig ansat - eller du kan bare være dig selv! Det eneste krav er, at du brænder for nationalparken og de oplevelser, parken tilbyder. 

Bettina Kampmann
For yderligere oplysninger kontakt:

Projektchef

bka@visitnordsjaelland.com

Logo

Foto:Erhvervsfremmestyrelsen