Hornbæk Plantage
Marienlyst Strandhotel
Unikke Mødesteder i Nordsjælland...
Luk

Konferencer og møder i Nordsjælland

Unikke Mødesteder er nem, enkel og gratis one-stop service til mindeværdige og bæredygtige møde- og konferencesteder i Kongernes Nordsjælland. Unikke Mødesteder er et netværk, som giver dig én indgang til 11 unikke steder, der hver især byder på hver deres kvaliteter og unikhed.

Via samarbejdet på tværs i netværket giver det dig som mødebooker eller event planlægger de absolut bedste kriterier for at arrangere mødet, hvor jeres gæster oplever noget ud over det sædvanlige. Gastronomi, kvalitet og bæredygtighed samt natur, kultur og arkitektur er en fællesnævner alle møde- og konferencestederne deler.


Unikke Mødesteder kan ud fra jeres ønsker og krav indhente tilbud, sammensætte oplevelser, arrangerer middage, overnatninger, konferencer og møder på et eller flere steder som en ganske gratis ydelse for jer.

Styrken ligger i samarbejdet på tværs af stederne samt det indgående kendskab til hinandens kvaliteter. Vores mange års erfaring i at sammensætte den oplevelse, der gør jeres arrangement, event, møde eller konference til en særpræget oplevelse og et mindeværdigt event, gør os til en enestående partner for jeres virksomhed.

Mødesteder nord for København

Unikke Mødesteder er et netværk, som giver dig én indgang til 11 unikke steder, der hver især byder på hver deres kvaliteter og unikhed.