Hornbæk Plantage
Click Festival, Helsingør
Unikke Mødesteder i Nordsjælland
Luk

Konferencer og møder i Nordsjælland

Unikke Mødesteder er nem, enkel og gratis one-stop service til mindeværdige og bæredygtige møde- og konferencesteder i Kongernes Nordsjælland. Unikke Mødesteder er et netværk, som giver dig én indgang til 16 unikke steder, der hver især byder på hver deres kvaliteter og unikhed. Via samarbejdet på tværs i netværket giver det dig som mødebooker eller event planlægger de absolut bedste kriterier for at arrangere mødet, hvor jeres gæster oplever noget ud over det sædvanlige. Gastronomi, kvalitet og bæredygtighed samt natur, kultur og arkitektur er en fællesnævner alle møde- og konferencestederne deler.

Unikke Mødesteder kan ud fra jeres ønsker og krav indhente tilbud, sammensætte oplevelser, arrangere middage, overnatninger, konferencer og møder på et eller flere steder - helt uden beregning. Styrken ligger i samarbejdet på tværs af stederne samt det indgående kendskab til hinandens kvaliteter. Vores mange års erfaring i at sammensætte den oplevelse, der gør jeres arrangement, event, møde eller konference til en helt særlig oplevelse og et mindeværdigt event, gør os til en enestående partner for jeres virksomhed.

Unikke Mødesteder i Nordsjælland

Unikke Mødesteder er et netværk, som giver dig én indgang til 16 unikke steder, der hver især byder på hver deres kvaliteter og unikhed.

Kokkedal Slot Copenhagen

Det er klassisk slotsoplevelse, med et moderne tvist.  Det er nordisk uhøjtidelighed, i usædvanligt smukke rammer.

Nordsjællands KonferenceCenter

Højt til loftet, sprudlende springvand og moderne eksklusive faciliteter i Kongernes Nordsjælland.  Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Lillerød – blot 30 minutter fra København.

Velkommen i Gjethuset - Udlejning og events

Lyset falder blødt fra de majestætiske vinduer og lyser de store rum op, der suser af fortidens kanonkræfter. Samtidig summer husets moderne teknik og mødefaciliteter – helt opdaterede til dit næste event.

Søhuset Konferencecenter

I Søhuset er der rum til alle slags møder.  Vi er eksperter i at understøtte den fælles tankevirksomhed, som dit møde eller din konference behøver.

Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje ligger midt i den stemningsfulde gamle fiskerby, som summer af liv og virkelyst året rundt.

Refugium Smidstrup Strand

På det atmosfærefyldte refugium i Smidstrup er der en helt unik mulighed afvikle private kurser, møder og retræter. Den store naturgrund, stilheden og havet lige uden for døren giver en enestående lejlighed til at inddrage naturen som et element i dit ophold.

Royal Stage Hillerød

Royal Stage - Giv ideerne vinger og slip ambitionerne fri

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet

Det perfekte sted for netværksmøder! I gåafstand af Hillerød centrum og Frederiksborg Slot

Pharmakon Konferencecenter

Velkommen på et af de største møde- og konferencecentre i Nordsjælland med 27 mødelokaler, foredragssal, 136 værelser og plads til 220 gæster i restauranten.

Havgaarden Badehotel

Sol, blæst, sand og vand … Velkommen til Havgaarden Badehotel nær Tisvildeleje i Nordsjælland.

Konventum Konferencecenter

Kan du li’ kunst, kan du li’ Konventum!

Kronborg Slot

Hold dit arrangement i kongelige omgivelser. Kronborg er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte.

ForSea Helsingør - Helsingborg

Er din forening eller virksomhed på jagt efter spændende lokaler til møder og events? Så velkommen om bord til sundets bedste udsigt.

Bymose Hegn

Bymose Hegn har mange faste kunder, som typisk nyder stedet og omgivelserne - væk fra det hele.

Sauntehus Slotshotel

Sauntehus Slotshotel ligger ved Hornbæk. Slottet blev bygget i 1912 og er siden åbnet som Slotshotel med plads til hundrede gæster til middag og overnatning.

Kysthusene Gilleleje

På toppen af Nordsjælland finder du Kysthusene Gilleleje.  Centret består af 88 fritliggende og rummelige træhuse, der putter sig langs stierne i det frodige og smukke landskab ved Kattegats kyst.