Supershelter i Gribskov

I Gribskov, tæt ved Esrum Kloster og ved bredden af Esrum Sø er der etableret et helt nyt super bålshelter.

Shelteret er placeret på en lille bakke og for foden af den er der en lille strandstrand hvor der er mulighed for at bade i Esrum Sø.

Faciliteter
I bålshelteret er der ca. 30 sovepladser og rundt om bålet i midten er der borde og bænke med udsigt til Esrum sø. Ud over bålpladsen inde, er der også en bålplads ca. 20 meter fra huset. Der bliver ikke lagt brænde ud, men det er tillad at sanke brænde i skovbunden. Der er et primitivt kompost toilet på pladsen. Stedet er egnet for barnevogne og det er tilladt at medbringe hund i snor.
Shelteret skal bookes på Naturstyrelsens hjemmeside og kan max. bookes et år frem. Se øvrige regler for benyttelse af sheltere på Naturstyrelsens hjemmeside.

Det nye supershelter er blevet til gennem et samarbejde mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Esrum Borgerforening. Esrum Borgerforening har finansieret og opført shelteret og Naturstyrelsen Nordsjælland lægger arealer til og etablerer grillsteder m.m.

Adgang
Shelteret ligger ca. 50 m. fra søbredden, hvilket gør det nemt at ankomme fra søsiden. Ca. 1000 meter fra pladsen ligger P pladsen på Frederiksværkvej. Motorkørsel er ikke tilladt i skoven.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

3230 Græsted

Telefon

+45 72543000

Fakta

  • Faciliteter

    • Grill
    • Bålplads
    • Shelter

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.37568235083
Latitude : 56.036578011371