Spa-Marienlyst

Spa & velvære

Foto: Marienlyst Strandhotel

Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i et slaraffenland af velvære, masage, aromakure og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og forkælelse på programmet.

Wellness for krop og sjæl. Sådan kan man godt beskrive et ophold i Nordsjælland. Kilometervis af strande, som indbyder til lange traveture og en forfriskende dukkert. Det særlige lys, som inspirerer kunstnere til at bo og arbejde langs kysten, før som nu. Den vidunderlige udsigt over Kattegats blå, når du vandrer eller cykler ad Nordkyststien. Berigende kunstoplevelser på bl.a Louisiana. Det er balsam for sjælen. Historiske badehoteller med stil og atmosfære, nænsomt restaurerede til moderne standard, ligger strøet langs Den Danske Riviera. Book et wellnessophold – og oplev den befriende følelse af at give slip på hverdagens krav og bare lade dig forkæle. 

Kunst & kultur, mad & drikke...

Nordsjælland har et væld af kulturelle tibud til dig der bare venter på at blive udforsket...

Udstillinger

Oplev skiftende udstillinger og international kunst på Louisiana Museum of Modern Art, Nivaagaard Malerisamling samt Munkeruphus.

Kunst og kultur

Moderne arkitektur, kunst og design trives side om side med historisk kulturarv. Nordsjælland har altid tiltrukket kunstnere og kreative ildsjæle. Her...

Tre slotte og et kloster

Navnet Kongernes Nordsjælland er ikke grebet ud af luften. Nordsjælland er historisk set danske kongers fristed, hvor de kunne slappe af og nyde livet...

Mad & drikke

Nordsjælland – Københavns spisekammer. Nordsjælland er det gode liv, den gode mad, de gode drikkevarer og de gode oplevelser.

Overnatning på idyllisk badehotel

Historiske badehoteller med stil og atmosfære

Oplev den ægte badehotel stemning

Foto: VisitNordsjælland