• Luksus getaway i Hornbæk på badehotel & KURBADET by Ilse Jacobsen

    Træk stikket ud, og nyd en lille ferie på et af Danmarks ældste badehoteller, Hornbækhus, der ligger i rolige omgivelser tæt på skov og strand. KURBADET by Ilse Jacobsen giver dig en velfortjent pause fra hverdagens rutiner – en skøn anledning til at pleje dine sanser med en uforglemmelig spaoplevelse.
    4.490,00 DKK Book

 

Mette Blomsterberg, Alexander Kølpin og Ilse Jacobsen fører dig ind i deres Nordsjælland.

Den smukke natur, de hyggelige og "hemmelige" steder, inspirationskilder, hvilken betydning Nordsjælland har og hvad må du bare opleve når du besøger Nordsjælland.

Nordsjælland blev kongernes fristed. En konge med respekt for sig selv byggede et slot. Det var det synlige bevis på magt, ære og rigdom. Slottene blev benyttet som feriested og repræsentationsbolig, samt festsale ved bryllupper.

VisitNordsjælland

Velkommen til Kongernes Nordsjælland – Københavns grønne forhave og Den Danske Riviera

Her finder du idylliske kystbyer, slotte som Kronborg, museer som Louisiana, grønne landskaber, information om overnatning som badehoteller, events, seværdigheder, kunst, restauranter, shopping, byer, havne m.m. Få inspiration til din næste ferie, uanset om du vil slappe af på en skøn badestrand langs den Danske Riviera eller være aktiv i naturen.