Uge 42 går i fisk. FZ-ugen byder på fisketure, fiskekonkurrencer og meget mere....

Der står fest på menuen, når Esrum Kloster holder efterårsferie, hvor familien kan være med hele vejen til at forvandle levende dyr og rene råvarer til et middelalderligt festmåltid.

Endelig efterårsferie! Tid til afslapning og aktiviteter i eget tempo. Natur og frisk luft. Nye fælles oplevelser, som giver energi og glæde. Og gode minder.

Alex Nyborg Madsen, Jørn Utzon, Mette Blomsterberg, Alexander Kølpin og Ilse Jacobsen fører dig ind i deres Nordsjælland. Den smukke natur, de "hemmelige" steder, inspirationskilder, hvilken betydning Nordsjælland har og hvad du bare må opleve!

Nordsjælland blev kongernes fristed. En konge med respekt for sig selv byggede et slot. Det var det synlige bevis på magt, ære og rigdom. Slottene blev benyttet som feriested og repræsentationsbolig, samt festsale ved bryllupper.

Kronborg inviterer til farverig renæssancefestival i efterårsferien med ridderturnering og renæssancemarked.....

VisitNordsjælland

Velkommen til Kongernes Nordsjælland

Københavns grønne forhave og Den Danske Riviera

Her finder du idylliske kystbyer, slotte som Kronborg, museer som Louisiana, grønne landskaber, information om overnatning som badehoteller, events, seværdigheder, kunst, restauranter, shopping, byer, havne mm. Få inspiration til din ferie, uanset om du vil slappe af på en skøn badestrand langs den Danske Riviera eller være aktiv i naturen.