Renæssancefestival i efterårsferien med ridderturnering og renæssancemarked på Kronborg

Efterårsferie i Kongernes Nordsjælland. Tid til afslapning og aktiviteter i eget tempo. Natur og frisk luft. Nye fælles oplevelser, som giver energi og glæde. Og gode minder.

Det er for børn

Feel Like Kongernes Nordsjælland

Endelig efterårsferie! Tid til afslapning og aktiviteter i eget tempo. Natur og frisk luft. Nye fælles oplevelser, som giver energi og glæde. Og gode minder.

Kronborg inviterer til farverig renæssancefestival i efterårsferien med ridderturnering og renæssancemarked.....

Lørdag den 17. oktober kl. 12 – 16 inviterer Hornbæk Havneforening for 8. år i træk til Sildens Dag på Hornbæk havn

 

Mette Blomsterberg, Alexander Kølpin og Ilse Jacobsen fører dig ind i deres Nordsjælland.

 

Den smukke natur, de hyggelige og "hemmelige" steder, inspirationskilder, hvilken betydning Nordsjælland har og hvad må du bare opleve når du besøger Nordsjælland.

 

 

 

 

 

Børn og voksne er indbudt til at komme og se, hvordan man brækker et dyr og parterer det. Eller vil du prøve at plukke en and eller en fasan?

Hvis du altid har drømt om at røre ved en levende slanges bløde skind eller kigge en skægagame dybt i øjnene, så er chancen der i Nordsjællands Fuglepark i efterårsferien.

Nordsjælland blev kongernes fristed. En konge med respekt for sig selv byggede et slot. Det var det synlige bevis på magt, ære og rigdom. Slottene blev benyttet som feriested og repræsentationsbolig, samt festsale ved bryllupper.

Verdens mindste falkonerfugl, en amerikansk tårnfalk og en af verdens største musvåger vil vise flyvefærdigheder, få meter fra dig...

Lær mere om krebsdyr - lige fra de små rejer og eremitkrebs til de store hummere og taskekrabber. Lær mere om dyrelivet i Øresund og klap en taskekrabbe. 

Er dine børn vilde med dinosaurer? Så tag dem med i DINOSAUR ZOO! Sjovt, lærerigt og også lidt nervepirrende show.

VisitNordsjælland

Velkommen til Kongernes Nordsjælland – Københavns grønne forhave og Den Danske Riviera

Her finder du idylliske kystbyer, slotte som Kronborg, museer som Louisiana, grønne landskaber, information om overnatning som badehoteller, events, seværdigheder, kunst, restauranter, shopping, byer, havne m.m. Få inspiration til din næste ferie, uanset om du vil slappe af på en skøn badestrand langs den Danske Riviera eller være aktiv i naturen.