Pilgrimsruten i Kongernes Nordsjælland - Tisvildevejen

I 2017 vil der være en vandring på Tisvildevejen fra Esrum Kloster til Tisvilde. Der bliver vandret ca. 60 km fra fredag d. 7.7. til tirsdag d. 11.7. Længste dagsrute er 17 km og den korteste 8 km. Prisen for at deltage er kr. 3.600,- pr. person og der er plads til 30 deltagere. Her på siden kan du se program for vandringen.

Læs bogen om Tisvildevejen her

Se kort over Tisvildevejen her Kortet kan ikke printes men skal anvendes online

 Se flere pilgrimsruter

Vandring på Tisvildevejen 2017

Information omkring vandringen i juli 2017

Bed and Breakfast langs Pilgrimsruten, Tisvildevejen

Hvis man ikke ønsker at overnatte sammen med andre, er der mulighed for privat indkvartering. Man booker direkte og betaler direkte hos overnatnings værterne.

Play Video

Oplev Tag på vandretur

Gribskov

Vandreturen går gennem Gribskov. Den er med sine 5500 ha en af Danmarks største skove. Skoven er den sidste rest af det vældige vildnis, der i oldtiden dækkede hele Nordsjælland.

Esrum Kloster & Møllegård

I det smukke landskab ligger en af vores perler, Esrum Kloster, som blev grundlagt i 1151. Man spiser godt i Esrum, og alt er hjemmelavet. Nyd et måltid i den lyse og hyggelige café på Møllegården eller i Broder Rus.

Cykelferie

Tisvilde Hegn

Troldeskoven er en del af Tisvilde Hegns vestlige del, som strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo Plantage. Troldeskoven består af 100-180 årige gamle skovfyr.