Fantasiens Ø Hillerød

Historiens Vingesus

Foto: Tine Uffelmann

Gå gennem gader og stræder i Helsingør, se Frederiksborg Slot fra søsiden eller kom bag kulisserne på de kendte slotte og klostre og museer. Tag med ud i naturen og oplev den på helt tæt hold. 

Til søs på Esrum Sø

Ved det idylliske bådhus for enden af Fredensborg Slots Skipper Alle står Bådfartens frivillige og kyndige kaptajner klar til at give jer en sejltur på Esrum Sø I sent glemmer. Stævn ud på et af Baadfartens to fartøjer "Rolf" og "Viking" og oplev Kongernes Nordsjælland fra søsiden.

Vingesus på Falkonergaarden

På Falkonergården kan I holde en smuk mødepause blandt falke, høge og ørne, der trænes i et område, som igennem næsten 1000 år har været danske konger og dronningers jagtmarker.

M/S Frederikke på Arresø

Kom ud og oplev naturen med en unik sejltur på Arresø med det gode skib M/S Frederikke som foreningen Arresøfarten sejler med hver sommer.

Vilde med Nordsjælland

I Nordsjællands ”vilde” natur får I gode oplevelser og fundamentale erfaringer med hjem i rygsækken, som I fremadrettet kan bruge på arbejdspladsen. I får lette opgaver, som vil udfordre jeres samarbejde. Fortællingen skaber en fælles ramme for det, vi gør, sammen.