Gå til indhold
Slotssø Palæet i Hillerød udsigt over Fr.Borg Slot

Slotssø Palæet

Foto: Slotssø Palæet

Eventyrlige omgivelser i hjertet af Nordsjælland - Velkommen til Slotssø Palæet i Hillerød med unik udsigt til Frederiksborg Slot.

Slotssø Palæet Hillerød
Foto: Slotssø Palæet
Slotssø Palæet Hillerød
Foto: Slotssø Palæet

Vil du gerne holde dit næste firma event eller kursus i eventyrlige omgivelser, så er Slotssø Palæet lige stedet for dig. I det smukke og unikke Slotssø Palæ med udsigt til Frederiksborg Slot og slotssø, har du mulighed for at tilbyde dine medarbejdere en pause fra hverdagen. 

Slotssø Palæet ligger i Hillerød centrum, ca. 400 meter fra gågaden og 800 meter fra Hillerød station.

Slotssø Palæets lokaler er klassiske smukke lokaler med udsigt direkte til Frederiksborg slot og slotssøen og der er nem adgang til stisystemet, som går hele vejen rundt om søen og til barokhaven - ideelt til en walk'n'talk som et del af dit arrangement.

I forlængelse af Festsalen finder du Pejsestuen, som nemt kan bruges som pauserum, hvor der f.eks. skal serveres kaffe og kage til mødedeltagerne.

Haven rundt om palæet indbyder til udendørs aktiviteter, så jeres event kan foregå hele vejen rundt om bygningen. Det store selskabslokale egner sig glimrende til den stilfulde reception, kick-offs, netværks-møder eller måske til et helt weekend kursus.

Tag endelig fat i os med dine behov og ønsker, så vi sammen kan skabe det perfekte event.

Den store sal har plads til 80 siddende personer ved rundborde, 100 ved stående event eller ved biograf opsætning. I haven kan der opsættes telte og pavilloner efter behov. Der er gratis p-plads, mulighed for at leje AV-udstyr, adgang til industrikøkken m.m.

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Helsingørsgade 51

3400 Hillerød

Koordinater

Længdegrad : 12.307527

Breddegrad : 55.932929

Kontakt Slotssø Palæet

Velkommen til Slotssø Palæet i Hillerød - hjertet af Nordsjælland. Hvis du ønsker at booke palæet til et event, eller en rundvisning så skriv til os på info@slotsudsigten.dk eller ring til os på tlf.: +453939 3078.

Adresse: Helsingørsgade 51, 3400 Hillerød
Tlf.: +45 3939 3078

Mail: info@slotsudsigten.dk | www.slotssoepalaeet.dk

Anne-Marie von Vultejus
Din kontakt hos VisitNordsjælland

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780

Share your wonders: