Gå til indhold
Unikke Mødesteder Logo
Pharmakon

Pharmakon Konferencecenter - Fokus på miljø

Foto: Pharmakon

Bæredygtighed – vi passer på fremtiden. Bæredygtighed er mange ting – Her sætter vi fokus på madspild, så du også kan blive inspireret.

Pharmakon har sat fokus på miljø, madspild og økologi. Alle medarbejdere i køkken og restaurant har været på uddannelse og arbejder i det daglige med at tage vare på miljøet via bæredygtighed.


Madspild = overskud = nyt mad

Medarbejderne i køkkenet går benhårdt efter at minimere madspild. Madspild er både den færdige mad, som vores gæster ikke spiser, men også spild i forbindelse med produktion af mad, dvs. det vi skærer fra, hælder ud eller på anden måde smider ud.

Vi er kreative og producer mange ”sjove” ting af rester, som vi normalt smider ud. Det handler om, at fokus flyttes, så vi i vores hverdag tænker: ”Hvad kan jeg bruge det her til?” Det er selvfølgelig ikke alt, der kan bruges – men vi kan love jer, at der er gået sport i at få noget godt ud af vores overskud.

Vi har udvalgt de ti ideer, som vi har haft størst succes med, og som vi samtidig tænker, er brugbare for dig, når du vil reducere madspild.

Share your wonders: