Gå til indhold
Unikke Mødesteder i Nordsjælland

Nordsjællands KonferenceCenter

Foto: Daniel Overbeck

Højt til loftet, sprudlende springvand og moderne eksklusive faciliteter i Nordsjælland. Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Lillerød – blot 30 minutter fra København.

Nordsjællands KonferenceCenter
© VisitNordsjællandFoto: Nordsjællands KonferenceCenter
Nordsjællands KonferenceCenter-Salsopstilling
© VisitNordsjællandFoto: Nordsjællands KonferenceCenter

Kontakt Nordsjællands KonferenceCenter

Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Gydevang 39 - 41, 3450 Allerød | Tlf.:+454813 0240 
www.nokc.dk | Mail: konf@nokc.dk

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Gydevang 39

3450 Allerød

Koordinater

Længdegrad : 12.350458

Breddegrad : 55.889736

Vi har plads og rammer til større som mindre begivenheder, private hyggelige og skræddersyet fester hvor vi sørger for det hele samt effektive konferencer med mulighed for at benytte både auditorium i verdensklasse med plads til 230 gæster samt flere konferencelokaler i varieret størrelser af høj kvalitet.

Vores kulinariske køkken tage udgangspunkt i det nordiske med et strejf af international charme og restauranten byder på en unik atmosfære i lyse og indbydende rammer. Vi har mulighed for at opdele de smukke lokaler i sektioner og dermed skabe en hyggelig stemning uanset om I er ganske få eller 360 gæster.

Vi har mange års erfaring med at koordinere effektive konferencer gerne med kreative input og forslag til diverse aktiviteter og mødebreaks.

Vi danner ligeledes rammen omkring mange private fejringer og benytter i det regi både vores hyggelige Restaurant samt smukke marmor hall med det stemningssættende springvand og smukke ficustræer. Vores erfarne koordinatorer skræddersy den mindeværdige private fejring fra A-Z sammen med jer.

Nordsjællands KonferenceCenter-Bordopdækning

©VisitNordsjællandFoto:Nordsjællands KonferenceCenter

Høje ambitioner ligger i bygningens DNA og dette smitter i den grad af på alle vores ansatte som alle sætter en ære i at yde nærværende og oprigtige service til alle vores skønne gæster, som får fuld opmærksomhed både før, under og efter arrangementet – altid med et på gensyn ved afrejse. 

Rammerne er unikke og muligheden for at skræddersy lige præcis det set-up i rammen som passer hver enkelt gæst og kunde er oplagt, for rigtig meget kan lade sig gøre her hos os.

Vores Restaurant kræser om vores gæster og nyder at forkæle jeres sanser med råvarer i sæson tilsat gode vine efter jeres smag.

Vores team har mange års erfaring med at guide og hjælpe jer med at koordinere det unikke møde eller store fejring, så processen og koordinering bliver et godt forløb hvor vi er torvholder fra A-Z.

Dette giver jer fuld mulighed for blot at nyde dagen når den oprinder og ikke mindst fokusere på det som er vigtigt – begivenheden og jeres gæster.

Nordsjællands KonferenceCenter

I januar 1996 overtog nye ejere Scandinavian Trade Building og kort efter blev Nordsjællands KonferenceCenter skabt og husets restaurant åbnede.Foto:Nordsjællands KonferenceCenter

Bygningen er Ole Bergs livsdrøm. Hans overordnede mål var at skabe et helt nyt og internationalt erhvervscenter, hvor design, dynamik, trivsel og motivation skulle revolutionere virksomhedskulturen i Danmark.

Bygningen skulle danne rammen om de kommende internationalt orienterede virksomheder, der her ville få muligheden for effektivt at positionere sig over for de krav og udfordringer, der i de kommende år ville blive stillet til en moderne virksomhed.

Scandinavian Trade Building, som idag også går under navnet Nordsjællands KonferenceCenter, blev opført i starten af 90’erne af Ole Berg, der var grundlægger af Time/system International, sammen med et af Sveriges største ejendomsselskaber, PLEIAD Scandinavia og det store kendte entreprenørselskab C.G. Jensen (i dag Skanska).

Daværende Indenrigsminister Thor Pedersen (V) foretog det første spadestik i juni 1990, og i sommeren 1991 var Thor Pedersen atter på banen, da han foretog “råhusindvielsen” af bygningerne. Scandinavian Trade Building stod klar til egentlig indvielse i januar 1992.

Faciliteter

  • Varierede konferencerum
  • Op til 360 gæster
  • Imponerende hall
  • Restaurant

Byggestil og indretning

Auditoriet var ingen undtagelse for Ole Bergs nidkærhed: Han måtte diskutere og herse med sin franske leverandør for at få de helt perfekte stole. Det lykkedes ham imidlertid at formå fabrikanten til at foretage de ønskede forbedringer … heldigvis, for de er yderst behagelige. Sidenhen er netop denne type stole solgt til luksus konferencecentre rundt om i verden.

Springvandet i hallen – konstrueret i romersk stil – er i dagtimerne befordrende for ro og fordybelse. Ved aftenfester bidrager det til den magiske atmosfære, der sikrer en perfekt balance mellem det højtidelige og det sjove.

Scandinavian Trade Building er holdt i en internationalt inspireret byggestil, der ikke er set tidligere i Danmark. Bygningen, der er i 3 etager, er centreret om den store lyse hall. Indgangspartiet udgøres af en imponerende messingportal inspireret af en bygning beliggende på 5th. Avenue i New York.

Selve hall‘en er ligeledes inspireret af selvsamme bygning, der i øvrigt har et marmorgulv fuldkommen mage til. Ole Berg hentede rent faktisk de sidste sten fra samme brud i Italien.

De 6 ficustræer er ligeledes importeret fra Italien. Lavastenene i centrets restaurant er importeret fra Island, og den elegante glaselevator er inspireret af mere end 20 Shopping Centre i USA.

Ole Berg og den århusianske arkitekt Jørgen Johansen rejste Amerika tyndt for at finde den perfekte inspiration. Det resulterede så i den flotte elevator, der ikke desto mindre er bygget i Danmark.

Ejerskifte

I januar 1996 overtog nye ejere Scandinavian Trade Building og kort efter blev Nordsjællands KonferenceCenter skabt og husets restaurant åbnede. I dag er Scandinavian Trade Building også domicil for en række eksterne virksomheder, der alle har lejet sig ind i centrets mange kontorer.

Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780

Share your wonders: