VisitNordsjælland
Søhuset konferencecenter
Søhuset, Hørsholm

Søhuset Konferencecenter

I Søhuset er der rum til alle slags møder. Vi er eksperter i at understøtte den fælles tankevirksomhed, som dit møde eller din konference behøver.

Her mødes innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere for at dele synspunkter, idéer og perspektiver, som muligvis vil forme fremtiden og blive til løsninger på alverdens problemer.

Når vores gæster træder ind ad døren, skal alt spille – hver gang. I Søhuset er tillid vigtig for os; tillid til, at vi i køkkenet, i vores booking og teknik gør os umage hver eneste dag. Vores dedikerede personale leverer superb service og høj kvalitet - selvfølgelig. Det siger vores kunder og heri ligger en stor gensidig tillid.

Med plads til 350 gæster og med mere end 219 års samlet erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og events kan Søhuset skabe de bedste betingelser for dit møde. 639 mødebookere har i en analyse fra MyResearch for 2019 anerkendt Søhuset for at have de mest tilfredse gæster blandt 75 konferencecentre. Samme analyse kårede i 2020 desuden Søhuset for at have de bedste tekniske faciliteter og for at være de mest løsningsorienterede.

Søhuset har både store og små rum skabt til fælles tankevirksomhed, hvor I sammen kan strække jer mod kollektive mål. Vi tilbyder de rammer, der skal til, for at alting kan gå op i den højeste enhed, så dit næste møde, konference eller event resulterer i det størst tænkelige kollektive tankeløft.

Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

Koordinater

Længdegrad : 12.489887

Breddegrad : 55.873369

Søhuset konferencecenter

I vores køkken er der fokus på at reducere madspild. Skulle det alligevel ske, at der er mad tilovers, giver vi det videre til Mad med Hjertet – en lokal nonprofitorganisation.

Anne-Marie von Vultejus
Din kontakt hos VisitNordsjælland

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780