Gå til indhold

Nordsjællands KonferenceCenter

Foto: Daniel Overbeck

Højt til loftet, sprudlende springvand og moderne eksklusive faciliteter i Nordsjælland. Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Lillerød – blot 30 minutter fra København.

Vi har plads og rammer til større som mindre begivenheder, private hyggelige og skræddersyet fester hvor vi sørger for det hele samt effektive konferencer med mulighed for at benytte både auditorium i verdensklasse med plads til 230 gæster samt flere konferencelokaler i varieret størrelser af høj kvalitet.

Vores kulinariske køkken tage udgangspunkt i det nordiske med et strejf af international charme og restauranten byder på en unik atmosfære i lyse og indbydende rammer. Vi har mulighed for at opdele de smukke lokaler i sektioner og dermed skabe en hyggelig stemning uanset om I er ganske få eller 360 gæster.

Vi har mange års erfaring med at koordinere effektive konferencer gerne med kreative input og forslag til diverse aktiviteter og mødebreaks.

Vi danner ligeledes rammen omkring mange private fejringer og benytter i det regi både vores hyggelige Restaurant samt smukke marmor hall med det stemningssættende springvand og smukke ficustræer. Vores erfarne koordinatorer skræddersy den mindeværdige private fejring fra A-Z sammen med jer.

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Gydevang 39

3450 Allerød

Koordinater

Længdegrad : 11.677795

Breddegrad : 56.25152

Kontakt Nordsjællands KonferenceCenter

Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Gydevang 39 - 41, 3450 Allerød .Tlf.: +454813 0240
www.nordsjællandskonferencecenter.dk Mail: konf@nokc.dk

 

Nordsjællands KonferenceCenter

I januar 1996 overtog nye ejere Scandinavian Trade Building og kort efter blev Nordsjællands KonferenceCenter skabt og husets restaurant åbnede.Foto:Nordsjællands KonferenceCenter

Anne-Marie von Vultejus
Din kontaktperson hos VisitNordsjælland

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780

Share your wonders: