VisitNordsjælland
Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje ligger midt i den stemningsfulde gamle fiskerby, som summer af liv og virkelyst året rundt.

Det nye hus åbnede dørene i december 2016, og markerer sig ved "porten til byen" med dets unikke arkitektur og smagfulde indretning. Tilblivelsen er muliggjort af Gilleleje Brugsforening, som i mange år har ønsket at give tilbage til byens borgere, hvad de har nydt af loyaliltet.

”Huset uden døre” symboliserer kernen i missionen for stedet; åbenhed, udsigt, indsigt og ikke mindst mellemrum med plads til fordybelse. Den fabelagtige akustik sørger for, at man kan tale fortroligt selv i det åbne. 

Kulturhavn Gilleleje danner ramme for såvel kulturelle aktiviteter, Gilleleje Bibliotek, premierebiografen Gilleleje Bio samt Restaurant Bolværket med italiensk á la carte og universets bedste pizzaer!

Vore gæster – private såvel som erhvervskunder – mærker fra øjeblikket de træder gennem dørene, den puls der strømmer gennem dette hus, der er bygget af og for ildsjæle.

Gilleleje by omkranser vores moderne hus, og fra Kulturhavnens to åbne planer ser man direkte ud på huse, tage - og havet, der altid er til stede i Gilleleje. Strand, havn og pragtfulde gåture venter et stenkast fra matriklen, og lokker med sin charme og friske luft.

… og alle elsker Gilleleje!

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Peter Fjelstrups Vej 12

3250 Gilleleje

Koordinater

Længdegrad : 12.306157

Breddegrad : 56.124586

Biograf-Kulturhavn Gilleleje

Bio 2 har en fast opstilling til 28 personer med Børge Mogensen sofaer og kaffeborde. Den kan dog også omdannes til et lokale med mødeborde. Her inde er der selvfølgelig også ”Plug and Play” til teknikken.

Anne-Marie von Vultejus
Din kontakt hos VisitNordsjælland

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780