Kukturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje

Foto: Søren Thorsson

Kulturhavn Gilleleje ligger midt i den stemningsfulde gamle fiskerby, som summer af liv og virkelyst året rundt.

Det nye hus åbnede dørene i december 2016, og markerer sig ved "porten til byen" med dets unikke arkitektur og smagfulde indretning. Tilblivelsen er muliggjort af Gilleleje Brugsforening, som i mange år har ønsket at give tilbage til byens borgere, hvad de har nydt af loyaliltet.

”Huset uden døre” symboliserer kernen i missionen for stedet; åbenhed, udsigt, indsigt og ikke mindst mellemrum med plads til fordybelse. Den fabelagtige akustik sørger for, at man kan tale fortroligt selv i det åbne. 

Kulturhavn Gilleleje danner ramme for såvel kulturelle aktiviteter, Gilleleje Bibliotek, premierebiografen Gilleleje Bio samt Restaurant Bolværket med italiensk á la carte og universets bedste pizzaer!

Vore gæster – private såvel som erhvervskunder – mærker fra øjeblikket de træder gennem dørene, den puls der strømmer gennem dette hus, der er bygget af og for ildsjæle.

Gilleleje by omkranser vores moderne hus, og fra Kulturhavnens to åbne planer ser man direkte ud på huse, tage - og havet, der altid er til stede i Gilleleje. Strand, havn og pragtfulde gåture venter et stenkast fra matriklen, og lokker med sin charme og friske luft.

… og alle elsker Gilleleje!

Kontakt Kulturhavn Gilleleje

Peter Fjelstrupsvej 12, 3250 Gilleleje. Tlf.:+457023 0330
www.kulturhavngilleleje.dk Mail: info@kulturhavngilleleje.dk

Fakta om Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje er centralt placeret i byen op ad Søborg Kanal, som er Gillelejes svar på ”Canal Grande”!

Hvorfor Kulturhavn Gilleleje?

Kulturhavn Gilleleje er bygget for at bibringe oplevelser. Her emmer af tanker, formidling, kunst, kultur, og her er rum til både rette linjer og grænseløs kreativitet.