Gå til indhold
Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand

Foto: Hotel Gilleleje Strand

Enhver der har været i Gilleleje ved at byen kan noget særligt – hele året. Den stemningsfulde fiskerihavn, det hyggelige fiskerkvarter, den dejlige sandstrand og byens spændende butikker.

I hjertet af det hele ligger Hotel Gilleleje Strand, som også er noget særligt. Siden hotellet åbnede efter en gennemgribende renovering i 2017 har målet været at skabe en varm og imødekommende atmosfære i stemningsfulde omgivelser. Det betyder også et imødekommende personale, som forstår at få husets gæster til at føle sig velkommen og godt tilpas.

I hotellets velrenommerede køkken står køkkenchefen i spidsen for gastronomiske lækkerier fremstillet fra bunden af så vidt muligt lokale, økologiske og sæsonbetonede råvarer. Vi sætter i det hele taget en ære i at vores gæster får en oplevelse af forkælelse og hyggelig stemning.

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Vesterbrogade 4b

3250 Gilleleje

Koordinater

Længdegrad : 12.305469

Breddegrad : 56.12594

Kontakt Hotel Gilleleje Strand

Velkommen til Hotel Gilleleje Strand i Gilleleje. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Hotel Gilleleje Strand, Vesterbrogade 4b, 3250 Gilleleje, Tel.: +4548300512

www.gillelejestrand.dk mail: hotel@gillelejestrand.dk

 

Hotel Gilleleje Strand

I den hyggelige Pub på Hotel Gilleleje Strand kan du både nyde et velskænket glas øl, en god kop økologisk kaffe eller et let måltid mad. Foto:Hotel Gilleleje Strand

Anne-Marie von Vultejus
Din kontakt hos VisitNordsjælland

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780

Share your wonders: