ForSea

ForSea Helsingør - Helsingborg

Foto: Tine Uffelmann

Er din forening eller virksomhed på jagt efter spændende lokaler til møder og events? Så velkommen om bord til sundets bedste udsigt.

I får det bedste af både Sverige og Danmark og den stimulerende stemning er perfekt til kreative konferencer eller underholdende fester i et anderledes miljø.

Grønne møder på det blå hav. Som en del af ForSeas miljørejse er to af færgerne, Tycho Brahe og Aurora, omlagt til batteridrift, hvilket har sænket rederiets samlede CO2 udledning med 65% - til gavn for miljøet og for dig. Så kan du med grøn samvittighed holde dit møde eller event på færgen.

Forplejningen er i top og lokalerne er fleksible med alt, hvad I behøver af AV udstyr, og så er der selvfølgelig også mulighed for at shoppe til yderst fordelagtige priser.

Til fester arrangerer vi gerne særlig underholdning, f.eks. jazz-aftener, bridge turneringer, temamiddage og vinsmagning. Vi skræddersyr med andre ord gerne -både dagsmøder, konferencer og fester.

Kontakt ForSea

Konferenceafdelingen, ForSea, Færgevej 8, 3000 Helsingør

www.forsea.dk

Konference og fest til søs!

Hos os får I det bedste af både Sverige og Danmark, den stimulerende stemning er perfekt til kreative konferencer med lidt anderledes oplevelse.

Hvorfor ForSea?

Bliv inspireret - Forsea..Konference og fest i internationalt farvand