VisitNordsjælland
Konference Kulturhavn Gilleleje

Hvorfor Kulturhavn Gilleleje?

Kulturhavn Gilleleje er bygget for at bibringe oplevelser. Her emmer af tanker, formidling, kunst, kultur, og her er rum til både rette linjer og grænseløs kreativitet.

Vores folk, professionelle såvel som frivillige, skaber til dagligt velfungerene rammer om events og afvikler flere hundrede arrangementer om året. De skaber også indholdet til langt de fleste af disse arrangementer, så vi kan også tilbyde at skabe såvel det faglige som underholdende indhold for vore kunder. Biograferne benyttes selvfølgelig som konferencesale, men det er naturligvis en abolut mulighed, at slutte en dag med en god film – enten fra programmet eller fra gæsternes ønskeseddel.

Vi har med stort held holdt flere events, hvor hele huset er inddraget, og hvor vi streamer aktiviteter eller foredrag fra ”hovedscenen” til øvrige lærreder. På den måde øges kapaciteten til over 450 deltagere. De mange miljøer i huset giver en atmosfære af dynamik og bevægelse. Publikum - eller deltagere – går på opdagelse og får mulighed for mingling i rammer, som giver intryk af intimitet – størrelsen til trods.

I sommerhalvåret har vi desuden mulighed for at inddrage vores meget stemningsfulde udendørs arealer, og eventuelt skabe overdækkede rum i telte.

Og så er vi verdensmestre i partnerskaber, så virksomheders foretrukne samarbejdspartnere er velkomne, for vi lærer noget hver gang – og vi elsker at lære!

Kulturhavn Gilleleje er delvist bygget på det areal, der engang udgjorde Gilleleje Kro’s have. Hérfra trådte Søren Kierkegaard i hine tider ud på flere af sine mange gåture – bl.a. på Gilbjergstien, der har sit udspring lige rundt om hjørnet. Inspirationen kom til ham under disse ture, hvor han tænkte nogle af hans største tanker – til eftertidens refleksion.

Vi holder den kilde til såvel inspiration som refleksion i hævd. Vi holder også Højskolesangbogen, frivilligheden og Andelsforeningen i den ene hånd, mens vi holder professionalismen, et godt glas vin og en god koncert i den anden.

Man kan mærke fællesskabet i husets puls, og det deler vi gerne.

Velkommen i Kulturhavn Gilleleje.