VisitNordsjælland
Biograf-Kulturhavn Gilleleje

Fakta om Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje er centralt placeret i byen op ad Søborg Kanal, som er Gillelejes svar på ”Canal Grande”!

Gilleleje er Byen På Toppen” – og selvom vi ligger ved Kattegats brænding, tager det kun 55 minutter at køre hertil fra Rådhuspladsen, og 70 minutter med toget, som standser 3 minutters gang herfra. Begge ture går gennem smuk natur, og lægger en behagelig afstand til byens susen.

Kulturhavnen besøges årligt af knapt 600.000 mennesker – så her er liv. Vore to biografsale udgør fantastiske konferencesale med direkte ”plug and play”-adgang til biografernes teknik.

Bio 1 er en traditionel moderne biografsal med plads til ca. 140 mennesker, konstrueret på en måde, så der er plads til et ”scenegulv” foran lærredet. Bio 2 har en fast opstilling til 28 personer med Børge Mogensen sofaer og kaffeborde. Den kan dog også omdannes til et lokale med mødeborde. Her inde er der selvfølgelig også ”Plug and Play” til teknikken.

 

Faciliteter

  • 2 biografsale
  • Bio 1 plads til 140 personer
  • Bio 2 plads til 28 personer
  • Mezzazinen musikscene plads til 150 personer
  • Projektor og lydanlæg
  • Plug and play teknik
  • Lukkede og åbne rum

Udover lærrederne i biografen har vi i restaurant såvel som på ”Trappen” kraftige projektorer og store lærreder, ser nemt tilsluttes en bærbar. Begge steder er der en kapacitet på ca. 80 personer. Endelig har vi Mezzaninen – som er vores ”musikscene” – med en kapacitet på op mod 150 mennesker, fastmoneret projektor og et fabelagtigt lydanlæg.

I huset er der endvidere et par mindre ”lukkede” møderum i til knytning til Biblioteket.

Al teknik, opstilling, modtagelse og hospitality varetages af vore engagerede frivillige – og gæster blive mødt med diskret, ukompliceret opmærksomhed og kompetence. Cateringen varetages i sagens natur af Restaurant Bolværket, som nok er italiensk – men som ikke fornægter sin danske arv, og derfor tilpasser forplejningen til enhver gane. Fra fadølshanerne strømmer vores egen Gilleleje Bryg, og dén er så god, at vi praler med den.