Unikke Mødesteder i Nordsjælland
Konventum Helsingør

Konventum Konferencecenter

Foto: Daniel Overbeck

Kan du li’ kunst, kan du li’ Konventum! Et moderne konferencecenter. Men huset gemmer også på en spændende historie om dansk design, kunst og arkitektur som redskaber, der kan tilføre værdi til møder og konferencer.

Konventum
© VisitNordsjællandFoto: Unikke Mødesteder
Konventum Helsingør
© VisitNordsjællandFoto: Konventum

Kontakt Konventum

Velkommen til Konventum Konferencecenter i Helsingør. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør | Tlf.: +454928 0900
www.konventum.dk | Mail: booking@konventum.dk

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Erling Jensens Vej 1

3000 Helsingør

Koordinater

Længdegrad : 12.586577

Breddegrad : 56.051348

Det startede med en arkitektkonkurrence - Jørn Utzon vandt, men så kom planerne om en Øresundsbro og operaen i Sydney på tværs. Karen og Ebbe Clemmensen samt Jarl Heger, som havde vundet andenpræmien fik opgaven. De skabte en moderne landsby med både middelalderhistoriske og sydeuropæiske elementer. 

Landsbyen er bygget op om tre egetræer, som symboliserer det nordiske tingsted, hvor vise mænd mødtes, diskuterede og afgjorde tingene i fællesskab. Bygningerne emmer af liv og miljø - og rummer for resten Danmarks største private kunstsamling.

Konventum

©VisitNordsjællandFoto:Konventum

Hvis der skal sættes et og kun et ord på omgivelserne og indretningen af Konventum, må det være generøs. Her er ikke sparet. Hverken på lokaler, indretning, plads eller forplejning. Konventum er det rigtige sted, hvis du leder efter et konference sted med både små og store lokaler, nicher og udenoms arealer. Her kan sendes live mellem auditorier, her er bibliotek og så er er også fine indkvarterings muligheder - og selvfølgelig masser af kunst.

Kravene til at afholde møder og konferencer i unikke omgivelser bliver større og større. Som mødebooker sidder man i dag med et langt større ansvar ud over booking af lokaler og forplejning. Fordi værdien af jeres konference skal kunne mærkes længe efter, I har sagt ’tak for i dag’ og forladt jeres konferencecenter.

Værdi i metoden

Konventums konsulenter er kendt for at skabe en effektiv kobling mellem teori og praksis. Vi sikrer, at jeres konferences målsætning overføres aktivt til jeres dagligdag og får den ønskede effekt på både kort og langt sigt. Vi har mange års erfaring inden for bl.a. mødedesign, facilitering, oplægsmetoder, teambuilding og evaluering.

Brug os som proceskonsulenter under udarbejdelsen af dit konferenceprogram. Brug vores værdifulde faciliteringsværktøjer under konferencen - og få hjælp til at implementere konferencens resultater i jeres virksomhed efterfølgende.

Omgivelserne

Konventum har egen park, golfbane og en storslået natur lige uden for døren. Derfor kan stedet hjælpe dig med små og store tricks til at øge indlæringen og energien i det gode møde. Det virker, fordi der er så meget natur til rådighed lige uden for konferencelokalet.

Og så har "Hollywood" gemt sig hos os

Da skuespilleren Jude Law spillede hovedrollen som Hamlet på Kronborg, ledte alle journalister og fotografer efter ham. Hvem kunne fange et skud eller et ord af manden, der af mange kvinder - og nogle mænd - betegnes som noget af en lækkerbisken? Men på trods af at han ofte blev set i Helsingør, fandt ingen Jude Law. Heldigvis for det, for det betød, at han i en hel uge kunne nyde livet og tage på cykelture med sine børn i fred. Men her er afsløringen … vil du bo som Jude Law, skal du tjekke ind på værelse 715 på Konventum.

På Konventum holder du dit møde mellem spændende kunst og kultur. Foyeren mod Øresund med indgang til hus 7 i baggrunden. Det horisontale maleri er af Mogens Andersen, det vertikale af HC. Rylander. Foto:Konventum

Konventum har rigtig mange konference- og mødefaciliteter. Konventum er fyldt med kroge og små nicher, hvor man kan sidde og snakke, arbejde og diskutere. Det er en af hovedideerne i indretningen. Det skal være nemt at stikke hovederne sammen. Indretningen fremmer samtalen og det fremmer forståelsen.

Derudover er der følgende muligheder for kapacitet

  • Jørns auditorium med plads til 240 personer.  
  • Damgårdssalen med kapacitet på 235 personer.
  • Øresundssalen med kapacitet på 80 personer samt Atriumsalen med plads til 45 personer.
  • Desuden er der 17 møde- og undervisningsrum. De har plads til mellem 18 og 48 personer ved normal bordopstilling. Herudover er der 26 grupperum til småmøder og gruppearbejde.
  • 259 værelser. (512 sengepladser)

Certificering til Konventum; der opnår international guld status indenfor bæredygtighed!

Den internationale sammenslutning IACC tildeler Konventum guld status indenfor deres Green Star certificering for at overholde 85% af deres guidelines indenfor bæredygtighed.

Vi er stolte over at få certificeringen og ovenikøbet opnå guldstatus. Det viser, at vores indsats for at skabe en mere bæredygtig oplevelse ikke kun resonerer med vores danske kunder, men også bliver anerkendt på et internationalt plan, siger konferencechef Gitte Winberg.

For hende er det tydeligt at bæredygtighed er et vigtigt emne især for internationale virksomheder. Vi oplever i stigende grad et behov fra vores internationale kunder om at kunne tage et bæredygtigt valg. Her hjælper et certifikat som Green Star os med at tydeliggøre den høje standard vi opretholder, når det drejer sig om at drive bæredygtige konferencer.

IACC opdaterer jævnligt deres Code of Sustainability for at sikre at deres Green Star certificering altid referer til de nyeste best-practices indenfor bæredygtig konference drift. Den seneste opdatering blev gennemført i år og det er på baggrund af den, at Konventum har opnået guldstatus.

Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780