Gå til indhold
Konventum

Konventum - Guldstatus indenfor bæredygtighed

Foto: Unikke Mødesteder

Certificering til Konventum; der opnår international guld status indenfor bæredygtighed!

Den internationale sammenslutning IACC tildeler Konventum guld status indenfor deres Green Star certificering for at overholde 85% af deres guidelines indenfor bæredygtighed.

Vi er stolte over at få certificeringen og ovenikøbet opnå guldstatus. Det viser, at vores indsats for at skabe en mere bæredygtig oplevelse ikke kun resonerer med vores danske kunder, men også bliver anerkendt på et internationalt plan, siger konferencechef Gitte Winberg.


For hende er det tydeligt at bæredygtighed er et vigtigt emne især for internationale virksomheder. Vi oplever i stigende grad et behov fra vores internationale kunder om at kunne tage et bæredygtigt valg. Her hjælper et certifikat som Green Star os med at tydeliggøre den høje standard vi opretholder, når det drejer sig om at drive bæredygtige konferencer.

IACC opdaterer jævnligt deres Code of Sustainability for at sikre at deres Green Star certificering altid referer til de nyeste best-practices indenfor bæredygtig konferencedrift. Den seneste opdatering blev gennemført i år og det er på baggrund af den, at Konventum har opnået guldstatus.

 

Share your wonders: