Gå til indhold

Kokkedal Slot Copenhagen

Foto: Daniel Overbeck

Det er klassisk slotsoplevelse, med et moderne tvist. Det er nordisk uhøjtidelighed, i usædvanligt smukke rammer.

Kokkedal Slot Copenhagen-Restaurant
© VisitNordsjællandFoto: Kokkedal Slot Copenhagen
Dobbeltværelse-Kokkedal Slot Copenhagen
© VisitNordsjællandFoto: Kokkedal Slot Copenhagen

Kontakt Kokkedal Slot Copenhagen

Velkommen til Kokkedal Slot Copenhagen. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Kokkedal Allé 6, 2790 Hørsholm | Tlf.: +454422 8000
www.kokkedalslotcopenhagen.dk  | Mail: booking@kokkedal-slot.dk

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Kokkedal Alle 6

2790 Hørsholm

Koordinater

Længdegrad : 12.519467

Breddegrad : 55.90239

Kokkedal Slot Copenhagen er alt det, du forbinder med et rigtigt slot. Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand, åbne vidder og grønne enge. Det er det ideelle sted for ro, drømme og oplevelser i særklasse. Vi ligner ikke bare et slotshotel, vi er – fra yderst til inderst.

Og så alligevel. Vi er nemlig også alt det, du måske ikke forbinder med et slot.  For selvom vi har det ydre med os, så ligger vores sjæl ikke i de elegante rammer.  Den ligger i måden vi fylder vores rammer ud på. Kokkedal Slot Copenhagen er land liv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse, det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre.

Kokkedal Slot

©VisitNordsjællandFoto:Kokkedal Slot

Slottet er beliggende i den smukke, nordsjællandske natur omkranset af golfbane og udsigt til Øresund.

De 7 stilfulde mødelokaler byder på smukt naturligt lysindfald med plads til mellem 4 og 112 deltagere, hvor den største sal har egen balkon med udsigt til golfbanen. Alle fuldt udstyret med moderne av-udstyr, fri internetadgang og parkering. Vi tilbyder derudover en lang række team aktiviteter og events for små og store grupper.

Overnatning sker i et af slottets 59 lyse og elegante værelser som er fordelt på flere kategorier og indrettet med materialer inspireret af naturens farver. Alle værelser er komfortabel indrettet med badeværelse i rustik slotsstil.

Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys danner stemningsfuld ramme mens serveringen foregår med hjertevarme og vægt på det gode værtskab. Om sommeren åbnes den overdækkede terrasse med udsigt til park og kyst.

Faciliteter

  • 7 stilfulde mødelokaler
  • Moderne av-udstyr,
  • Fri internetadgang 
  • Parkering
  • Team aktiviteter
  • 59 lyse elegante værelser
  • Indendørs pool, sauna, dampbad
  • Taffelsal med plads til 88 gæster

Den imponerende Taffelsal med plads til 88 gæster danner ramme om firmafester, middage og unikke events. Mens Kokkedal Spa er en sand oase for velbehag og afstresning med indendørs pool, sauna, dampbad samt behandlingsrum.

Slottet er medlem af den anerkendte og verdensomspændende sammenslutning
"Small Luxury Hotels of the World" og med en beliggenhed kun få minutter fra Helsingør motorvejen, Kystbanen og Strandvejen ligger Slottet ideelt for gæster over hele landet samt udlandet.

Indendørs pool Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Slots Spa. Wellness og nydelse i skønne omgivelser på Kokkedal Slot Copenhagen. Foto:Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Slot Copenhagen blev opført i 1746 som en lystejendom af Christian August lensgreve von Berckentin. Gemt væk som en lille oase i et grønt område med park, skov og strand i det naturskønne Nordsjælland. Tæt på byen og alligevel diskret beliggende helt for sig selv, med udsigt over Øresund, kig til Hven og nabo til Kokkedal Golfklub. Her er I langt ude på landet – selvom København centrum kun er en halv time væk.

Ved ankomst står vores mødevært klar til at byde velkommen og servicere jer, og har I behov for aktiviteter tilbyder vi et bredt sortiment af muligheder der primært foregår i den smukke natur uagtet årstiden. Vi tilbyder i begrænset antal gratis udlån af cykler, el-cykler og Me-Movers, mens afmærkede ruter gennem skov og strand giver mulighed for ”walk & talk”.

Skal jeres arrangement være noget helt særligt kan slottet lejes eksklusivt. Vi lukker det hele af kun til jer og I kan frit benytte slottets 59 stilfulde værelser, stemningsfulde bar og lounge, smukke selskabslokale, hyggelige restaurant og overdækket terrasse om sommeren samt den luksuriøs spaafdeling med indendørs pool.

Slottet er medlem af Small Luxury Hotels of the World og modtog i 2016 prisen som Årets Spa gennem Danish Beauty Award.

I 2014 medvirkende Slottet i TV2 programmet "Danmarks dejligste slotshoteller" med tv-vært Cecilie FrøkjærProgrammet gik tæt på både slottet, personale, service og den omkring liggende natur.

Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780

Share your wonders: