Gå til indhold
Nordsjællands KonferenceCenter-Bordopdækning

Hvorfor Nordsjællands KonferenceCenter?

Foto: Nordsjællands KonferenceCenter

Hvorfor vælge Nordsjællands KonferenceCenter…

Høje ambitioner ligger i bygningens DNA og dette smitter i den grad af på alle vores ansatte som alle sætter en ære i at yde nærværende og oprigtige service til alle vores skønne gæster, som får fuld opmærksomhed både før, under og efter arrangementet – altid med et på gensyn ved afrejse. 

Rammerne er unikke og muligheden for at skræddersy lige præcis det set-up i rammen som passer hver enkelt gæst og kunde er oplagt, for rigtig meget kan lade sig gøre her hos os.

Vores Restaurant kræser om vores gæster og nyder at forkæle jeres sanser med råvarer i sæson tilsat gode vine efter jeres smag.

Vores team har mange års erfaring med at guide og hjælpe jer med at koordinere det unikke møde eller store fejring, så processen og koordinering bliver et godt forløb hvor vi er torvholder fra A-Z.

Dette giver jer fuld mulighed for blot at nyde dagen når den oprinder og ikke mindst fokusere på det som er vigtigt – begivenheden og jeres gæster.

 

 

Nordsjællands KonferenceCenter-Anretning

Vores Restaurant kræser om vores gæster og nyder at forkæle jeres sanser med råvarer i sæson tilsat gode vine efter jeres smag.Foto:Nordsjællands KonferenceCenter

Share your wonders: