Gå til indhold
Konventum

Hvorfor Konventum Konferencecenter?

Foto: Unikke Mødesteder

Bliv inpireret - Konventum Konferencecenter...Stil krav til din konference

Hvis der skal sættes et og kun et ord på omgivelserne og indretningen af Konventum, må det være generøs. Her er ikke sparet. Hverken på lokaler, indretning, plads eller forplejning. Konventum er det rigtige sted, hvis du leder efter et konference sted med både små og store lokaler, nicher og udenoms arealer. Her kan sendes live mellem auditorier, her er bibliotek og så er er også fine indkvarterings muligheder - og selvfølgelig masser af kunst.

Konventum er et moderne konferencecenter. Men huset gemmer også på en spændende historie om dansk design, kunst og arkitektur som redskaber, der kan tilføre værdi til møder og konferencer.

Kravene til at afholde møder og konferencer i unikke omgivelser bliver større og større. Som mødebooker sidder man i dag med et langt større ansvar ud over booking af lokaler og forplejning. Fordi værdien af jeres konference skal kunne mærkes længe efter, I har sagt ’tak for i dag’ og forladt jeres konferencecenter.

Værdi i metoden:

Konventums konsulenter er kendt for at skabe en effektiv kobling mellem teori og praksis. Vi sikrer, at jeres konferences målsætning overføres aktivt til jeres dagligdag og får den ønskede effekt på både kort og langt sigt. Vi har mange års erfaring inden for bl.a. mødedesign, facilitering, oplægsmetoder, teambuilding og evaluering.

Brug os som proceskonsulenter under udarbejdelsen af dit konferenceprogram. Brug vores værdifulde faciliteringsværktøjer under konferencen - og få hjælp til at implementere konferencens resultater i jeres virksomhed efterfølgende.

Omgivelserne:

Konventum har egen park, golfbane og en storslået natur lige uden for døren. Derfor kan stedet hjælpe dig med små og store tricks til at øge indlæringen og energien i det gode møde. Det virker, fordi der er så meget natur til rådighed lige uden for konferencelokalet.

Og så har "Hollywood" gemt sig hos os:

Da skuespilleren Jude Law spillede hovedrollen som Hamlet på Kronborg, ledte alle journalister og fotografer efter ham. Hvem kunne fange et skud eller et ord af manden, der af mange kvinder - og nogle mænd - betegnes som noget af en lækkerbisken? Men på trods af at han ofte blev set i Helsingør, fandt ingen Jude Law. Heldigvis for det, for det betød, at han i en hel uge kunne nyde livet og tage på cykelture med sine børn i fred. Men her er afsløringen … vil du bo som Jude Law, skal du tjekke ind på værelse 715 på Konventum.

 

 

 

Share your wonders: