Gå til indhold
Havgaarden Badehotel

Hvorfor Havgaarden Badehotel?

Foto: Havgaarden Badehotel

Bliv inspireret...Mødelokaler finder du alle vegne…
men der er kun ét Havgaarden Badehotel. 

Havet og stranden. Lyset og luften. Den stråtækte idyl og hjemlige hygge. Alt dette finder du hos os i Tisvildeleje kun 45 minutters kørsel fra København. På Havgaarden Badehotel begynder arbejdsdagen med mågeskrig og mageløs udsigt over Kattegat. Og slutter mange timer senere med velbehag og et smil om munden foran knitrende ild i pejsen. Vi har en opskrift for møder og konferencer, der gør indtryk og bliver husket. Opskriften er simpel og den virker…

Mennesker har godt af smuk natur, god mad og frisk havluft. Det inspirerer og motiverer. Giver ny energi og friske ideer. Derfor er Havgaarden Badehotel en ideel ramme for et godt arbejdsmøde. Vi er sikre på, at du og din arbejdsplads vil mærke forskellen: Der er mødelokaler… og så er der Havgaarden Badehotel. Hos os skal I ikke anstrenge jer for at tænke ud af boksen… I er udenfor boksen.

Lad Havgaarden Badehotel byde jer velkomne indenfor i en enestående atmosfære af knirkende trægulve, magelige lænestole og nærvær. Og lad os byde jer velkomne udenfor i Kongernes Nordsjælland, en unik natur med frisk havluft, høj himmel og lyngklædte istidslandskaber.

Havgaarden Badehotel ligger 50 meter fra Kattegat. Magiske Heatherhill finder du i gåafstand herfra. Vi anbefaler, at I giver jer selv en velfortjent pause eller to i arbejdet. Pak løbesko, bærbar computer, badetøj, notesblok, vandrestøvler… og sæt kursen mod Tisvildeleje.

Om du skal holde et forretningsmøde på et par timer eller en firmakonference, der strækker sig over flere dage… lad naturens gavmildhed og gæstfriheden på Havgaarden Badehotel omfavne jer.

Gå på opdagelse i vores galleri, og bliv endnu mere inspireret.

 

 

 

Havgaarden Badehotel

Hjemlig hygge på Havgaarden Badehotel i TisvildelejeFoto:Havgaarden Badehotel

Share your wonders: