Gå til indhold
Bymose hegn

Hvorfor Bymose Hegn?

Foto: Daniel Overbeck

Bymose Hegn ligger kun 35 minutter fra København. Der er en verden til forskel. Her er du væk fra larmen. Her er højt til himlen. Her er der mulighed for at holde et fokus over flere dage. Her er plads til at dele store tanker.

Naturligvis kan du holde et helt almindeligt møde på Bymose hegn. Men du kan også meget mere. Overalt bliver du mødt med mulighed for at involvere, bryde rammer og lære nyt. Ude i naturen ligger læringsredskaber og venter på dig. i alle lokaler ligger små hæfter med øvelser, som du kan bruge til at skabe ny energi og bevægelse i gruppen.

Beskrivelser af disse øvelser kan du også downloade på forhånd – hvis du vil facilitere processen selv. Hverken store eller små aktiviteter handler om teambuilding i traditionel forstand.

Det drejer sig ikke bare om at få en sjov oplevelse, og det var så det. Tværtimod. Aktiviteterne er meningsfyldte og bruges til at øge engagement og læring i gruppen. For at få noget med hjem til dagligdagen i organisationen, må du transformere en indsigt til handling. Den forvandling kræver en aktiv indsats fra dine mødedeltagere.

Så når Bymose Hegn anbefaler en kort walk and talk efter frokost, er det ikke for sjov. det er fordi undersøgelser viser, at bare ti minutters gang efter frokost kan øge læringen med 25 % i sessionen efter.

Bymose hegn samarbejder med Q-Courage, SpinOff og Siriuspartner. Alle disse virksomheder kender de syv hektar grund, som dit næste kursus kan benytte til at skaffe resultater med.

Share your wonders: