Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand

Foto: Hotel Gilleleje Strand

Enhver der har været i Gilleleje ved at byen kan noget særligt – hele året. Den stemningsfulde fiskerihavn, det hyggelige fiskerkvarter, den dejlige sandstrand og byens spændende butikker.

© VisitNordsjællandFoto: Ann Jørgensen
Udsigten fra Hotel Gilleleje Strand
© VisitNordsjællandFoto: Ann Jørgensen

Kontakt Hotel Gilleleje Strand

Velkommen til Hotel Gilleleje Strand i Gilleleje. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Vesterbrogade 4B, 3250 Gilleleje | Tlf. +454830 0512  
www.gillelejestrand.dk | hotel@gillelejestrand.dk

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Vesterbrogade 4b

3250 Gilleleje

Koordinater

Længdegrad : 12.305469

Breddegrad : 56.12594

I hjertet af det hele ligger Hotel Gilleleje Strand, som også er noget særligt. Siden hotellet åbnede efter en gennemgribende renovering i 2017 har målet været at skabe en varm og imødekommende atmosfære i stemningsfulde omgivelser. Det betyder også et imødekommende personale, som forstår at få husets gæster til at føle sig velkommen og godt tilpas.

I hotellets velrenommerede køkken står køkkenchefen i spidsen for gastronomiske lækkerier fremstillet fra bunden af så vidt muligt lokale, økologiske og sæsonbetonede råvarer. Vi sætter i det hele taget en ære i at vores gæster får en oplevelse af forkælelse og hyggelig stemning.

©VisitNorthsealandFoto:Ann Jørgensen

Når konferencelokalet skal kunne lidt mere end blot være en ramme, er Hotel Gilleleje Strand måske stedet. Hotellet er renoveret med respekt for husets alder og historie og har derfor en særlig sjæl og varme. Den hyggelige og behagelige atmosfære skaber rum for fordybelse og resultater.

Den unikke beliggenhed giver rig mulighed for aktiviteter af forskellig art. Om det walk’n talk langs stranden eller i det hyggelige fiskerkvarter, cykelture i det smukke landskab eller travaljeroning i havnen. Mulighederne er mange. Vores smilende og imødekommende personale ved hvad der skal til for et vellykket arrangement.

Du spiser godt på Hotel Gilleleje Strand

Du spiser godt i Restaurant Gilleleje Strand, som ligger på hotellet.©VisitNordsjællandFoto:Ann Jørgensen

Hotellet har en unik beliggenhed i hjertet af byen – har byens bedste sandstrand i baghaven - og den stemningsfulde fiskerihavn som nabo. Hotellet har 25 hyggelige værelser, alle med bad og toilet. Vores lyse og smagfulde mødelokaler har enten havudsigt og udgang til egen balkon eller udgang til egen have og er udstyret med ny standard AV-pakke.

Fakta om hotellet  

  • 25 hyggelige værelser
  • Mødelokaler med havudsigt
  • Hyggelig pub
  • Gratis parkering nær hotellet

Herudover rummer huset også en restaurant med et velrenommeret dansk/fransk køkken og en hyggelig pub – måske til en ”nightcap”. Som prikken over i’et bliver man på Hotel Gilleleje Strand altid mødt af smilende, servicemindede og imødekommende personaler. Der er gratis parkering tæt på hotellet og Gilleleje Station ligger kun 200 m derfra.

Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780