Unikke Mødesteder i Nordsjælland

Best Western Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet

Foto: Daniel Overbeck

Det perfekte sted for netværksmøder! I gåafstand af Hillerød centrum og Frederiksborg Slot

Foto: Nikolaj Danielsen
© VisitNordseelandFoto: Nikolaj Danielsen

Kontakt Hotel Hillerød

Velkommen til Best Western Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet. Hvis du ønsker at booke en konference, møde eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Milnersvej 41, 3400 Hillerød | Tlf. +454824 0800 
www.hotelhillerod.dk | Send en forespørgsel

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Milnersvej 41

3400 Hillerød

Koordinater

Længdegrad : 12.296739

Breddegrad : 55.921009

Med en central placering i Hillerød er vi beliggende i hjertet af Kongernes skønne Nordsjælland. Hillerød er en historisk perle, hvor fortid og nutid smelter sammen i seværdigheder, kultur, natur og shopping-muligheder.

Det perfekte sted for netværksmøder

Med en central placering i Hillerød er vi beliggende i hjertet af skønne Nordsjælland. Hillerød er en historisk perle, hvor fortid og nutid smelter sammen i seværdigheder, kultur, natur og shopping-muligheder.

Oplev vores egen Restaurant krydderiet, hvor det enkle og originale nordiske køkken suppleres med duftindtryk af friske krydderurter.

På Hotel Hillerød føler man næsten, at man er midt i en oase. Det arkitektonisk spændende hotel er opført med glastag i mødelokaler og gangarealer samt masser af indendørs beplantning, som er med til at gøre stedet lyst og levende. Samtidig er der mulighed for at åbne op til den åbne himmel, når solen varmer – men også mulighed for at skærme af for den, hvis det er nødvendigt.

©VisitNorthsealandFoto:Nikolaj Danielsen

Både placeringen, indretningen og personalet gør Hotel Hillerød til det perfekte mødested for erhvervsnetværk og erfa-grupper på op til 75 personer. Her kan I koncentrere jer om at netværke, for Hotel Hillerød sørger for alt det praktiske før, under og efter arrangementet.

Man mærker det med det samme, når man træder ind af døren: her er rart at være. Det engagerede og uformelle personale formår nemlig i høj grad at skabe tryghed og hygge omkring hotellets gæster. 

Nærhed er et af de ord, som ofte bruges til at karakterisere Hotel Hillerød. Nærhed til gæster, til samarbejdspartnere og til hinanden – men også en fysisk nærhed.

Foto:Nikolaj Danielsen

På Hotel Hillerød kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold.

  • Vi tilbyder fire mødelokaler. Café Glas i tidsrummet fra kl. 12.00 med plads til 50 personer (75 personer på stolerækker). Mødelokalet med plads fra 4 - 25 personer alt afhængig af bordopstilling samt vore 2 suiter.
  • Under mødet er der adgang til gratis trådløst netværk samt basis Av-udstyr.
  • 113 værelser - alle med gratis internetopkobling via trådløst netværk.
  • Hele hotellet er tilgængeligt for kørestolsbrugere, stor privat parkering og grønne arealer omkring. 
  • Hotel Hillerød tilbyder virksomheder samarbejdsaftaler
Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780