Fantasiens Ø Hillerød

Historiens Vingesus

Foto: Tine Uffelmann

Gå gennem gader og stræder i Helsingør, se Frederiksborg Slot fra søsiden eller kom bag kulisserne på de kendte slotte og klostre og museer. Tag med ud i naturen og oplev den på helt tæt hold. 

Til søs på Esrum Sø

Ved det idylliske bådhus for enden af Fredensborg Slots Skipper Alle står Bådfartens frivillige og kyndige kaptajner klar til at give jer en sejltur på Esrum Sø I sent glemmer. Stævn ud på et af Baadfartens to fartøjer "Rolf" og "Viking" og oplev Kongernes Nordsjælland fra søsiden.

M/S Frederikke på Arresø

Kom ud og oplev naturen med en unik sejltur på Arresø med det gode skib M/S Frederikke som foreningen Arresøfarten sejler med hver sommer.

Sejltur med Den Lille Færge

Afslut mødedagen med en hyggelig tur på Slotssøen i Hillerød og mød en garvet skipper, der har ærmet fyldt med historier om de kongelige omgivelser som turen byder på

I Søren Kirkegaards fodspor

Med inspiration fra Søren Kirkegårds forkærlighed til Nordsjælland, vandrer vi ud og finder de tænkepauser som naturen heroppe naturligt inviterer til. I fællesskabet finder vi tid til både refleksion og eftertanke samt gode naturoplevelser. Når roen sænker sig, bliver I inspireret til nye...

Byvandring i Helsingør

Skal der luft til hjernen i mødepausen - så ta' på byvandring med én af Danmarks bedste fortællere. Hør underholdende fortællinger om Helsingørs historie.

Vingesus på Falkonergaarden

På Falkonergården kan I holde en smuk mødepause blandt falke, høge og ørne, der trænes i et område, som igennem næsten 1000 år har været danske konger og dronningers jagtmarker.

Foredrag om Helsingørs Historie

Hør om Helsingørs udvikling fra sundtoldsby over værftsby til nutidens kulturby. Historiker Christian Holm Donatzky fortæller om Helsingørs historie på en levende måde.

Historisk Byvandring i Helsingør

Kom med på historisk byvandring i Helsingør med History Tours. På gåturen i Helsingør bliver deltagerne ført ind i byens liv og udvikling. På byvandringen fortæller historiker Christian Holm Donatzky om Helsingørs historie fra Øresundtoldens indførsel i 1400- tallet til den moderne kulturb...

Historisk Skattejagt i Helsingør

Ryst medarbejderne sammen i en sjov og engagerende event og få ny viden om Helsingør på en historisk skattejagt som firmaarrangement.