Paraglider i Nordsjælland

Frisk luft klarer hjernen

Foto: Daniel Overbeck

Frist dine mødegæster med en tur til havs på stand-up paddle (SUP), en tur i kajak eller slå jer løs på MTB. Kun fantasien sætter grænser!

Kajak i Lynæs

Er du til vand, sand og sport i det våde element? Så slip din indre vandhund løs, og rund mødet af med en smuk kajaktur i lavvandsområdet omkring Lynæs.

Stand-Up Paddle i Lynæs

Hop med dine kolleger i havet, og prøv den nye populære vandsport SUP. Lavt vand, smukke omgivelser og endorfiner, der suser rundt i kroppen, er et temmelig godt setup efter en dag i mødelokalet.

Geo-Challenge i Gribskov

Se, hvad der sker når I bliver sluppet løs i helt særlig natur for at løse konkrete opgaver sammen, og har brug for klar kommunikation og særlige samarbejdsevner for at lykkes - Hvem når først i mål? Udforsk den fantastiske natur på Haldbjerg sammen med dine kolleger og bliv klogere på jer...

Nordkystens Cykeludlejning

Skab gode oplevelser sammen på to hjul i Nordsjællands smukke natur. Tag på en afslappet cykeltur, eller prøv vores teambuilding, hvor I dyster mod hinanden på hold. Alle kan være med.

Få energi på MTB

Afslut eller indled dagen med at få stimuli for krop og sjæl. Kombinationen af fart, koncentration og fantastisk natur skaber brede smil over hele linjen. Oplev hvordan skoven kan være den skønneste legeplads for ryttere på alle niveauer.

Kom til tops og disc golf i Havreholm

Klatring i den smukke skov ved Havreholm Slot er en skøn oplevelse! Efter grundig instruktion bliver I sluppet løs i højderne på vores 4 klatrebaner. Graduering så alle kan være med.