Refugium Smidstrup Strand_Unikke_Mødesteder

Refugium Smidstrup Strand

Foto: Refugium Smidstrup Strand

På det atmosfærefyldte refugium i Smidstrup er der en helt unik mulighed afvikle private kurser, møder og retræter. Den store naturgrund, stilheden og havet lige uden for døren giver en enestående lejlighed til at inddrage naturen som et element i dit ophold.

Det idylliske Refugium Smidstrup Strand er det lille kursussted med plads til de store tanker. Med sin unikke placering på Nordsjællands kyst samt direkte adgang til stranden og havet er Refugiet det perfekte valg, når der skal afholdes møder/kurser eller retræter for grupper på 12 til 22 deltagere.

Refugiet råder over 20 enkeltværelser – heraf to, der er velegnet til kørestolsbrugere – samt to dobbeltværelser. Alle værelser har eget bad og toilet plus en lille, privat terrasse. En stor del af værelserne har udsigt ud over havet.

Undervisningslokalet ’Udsigten’ er udstyret med projektor, flipover, whiteboard, musikanlæg med radio/båndoptager og CD-afspiller. Fra lokalet er der en skøn udsigt ud over Smidstrup Strand, og i løbet af dagen og aftenen kan man nyde viewet fra de behagelige loungemøbler.

Refugiet udlejes kun til én gruppe ad gangen, så man har altid stedet helt for sig selv. Ønsker I at afvikle et kursus, et møde eller en retræte, hvor I ikke forstyrres af andre, er Refugiet derfor det helt oplagte valg.

 

 

Kontakt Refugium Smidstrup Strand

Sognevej 15, 3250 Gilleleje Tlf.: +4548318025

www.sanktlukas.dk Mail: refugium@sanktlukas.dk

Hvorfor Refugium Smidstrup Strand?

Refugium Smidstrup Strand er ikke som noget helst andet mødested. Det er i sandhed unikt, og så har det en helt fantastisk historie som del af Diakonissehuset Sankt Lukas.

Fakta om Refugium i Smidstrup

Refugiet består af den oprindelige strandvilla 'Stenhuset', kursusbygningen 'Udsigten', en række prisbelønnede moderne træbygninger med lyse værelser til i alt 24 personer samt en lille smuk trækirke.