Refugium Smidstrup Strand_Unikke_Mødesteder

Refugium Smidstrup Strand

Det idylliske Refugium Smidstrup Strand er det lille kursussted med plads til de store tanker. Med sin unikke placering på Nordsjællands kyst samt direkte adgang til stranden og havet er Refugiet det perfekte valg, når der skal afholdes møder/kurser eller retræter for grupper på 12 til 22 deltagere.

Refugiet råder over 20 enkeltværelser – heraf to, der er velegnet til kørestolsbrugere – samt to dobbeltværelser. Alle værelser har eget bad og toilet plus en lille, privat terrasse. En stor del af værelserne har udsigt ud over havet.

Undervisningslokalet ’Udsigten’ er udstyret med projektor, flipover, whiteboard, musikanlæg med radio/båndoptager og CD-afspiller. Fra lokalet er der en skøn udsigt ud over Smidstrup Strand, og i løbet af dagen og aftenen kan man nyde viewet fra de behagelige loungemøbler.

Refugiet udlejes kun til én gruppe ad gangen, så man har altid stedet helt for sig selv. Ønsker I at afvikle et kursus, et møde eller en retræte, hvor I ikke forstyrres af andre, er Refugiet derfor det helt oplagte valg.

 

 

Åbn i Google Maps
Adresse

Sognevej

3230

Koordinater

Længdegrad : 12.238312

Breddegrad : 56.119127

Kontakt Refugium Smidstrup Strand

Sognevej 15, 3250 Gilleleje Tlf.: +4548318025

www.sanktlukas.dk  Mail: refugium@sanktlukas.dk

Refugium Smidstrup Strand_Unikke_Mødesteder
Refugium Smidstrup Strand

Refugiets beliggenhed på en stor naturgrund ved nordkysten giver unik mulighed for gåture i terrænet eller langs havet.

Anne-Marie von Vultejus

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780