Unikke Mødesteder i Nordsjælland
Pharmakon Konferencecenter

Pharmakon Konferencecenter

Foto: Daniel Overbeck

Velkommen på et af de største møde- og konferencecentre i Nordsjælland med 27 mødelokaler, foredragssal, 136 værelser og plads til 220 gæster i restauranten.

Pharmakon
© VisitNordsjællandFoto: Pharmakon
Pharmakon
© VisitNordsjællandFoto: Pharmakon

Kontakt Pharmakon Konferencecenter

Velkommen til Pharmakon Konferencecenter. Hvis du ønsker at booke en konference, forespørge på et møde, ophold eller site inspection, tag meget gerne direkte kontakt til os på mail eller telefon. 

Milnersvej 42, 3400 Hillerød | Tlf.: +454820 6095 
www.pharmakon-konferencecenter.dk | Mail: info@pharmakon.dk

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Milnersvej 42

3400 Hillerød

Koordinater

Længdegrad : 12.296765

Breddegrad : 55.921534

Pharmakon Konferencecenter er et kursus- og konferencecenter til alle brancher. Her er alle lokaler indrettet med det ene formål: At give dig de bedste rammer at blive klogere i. En stor del af læring foregår i krogene. Vores faciliteter er indrettet med omtanke og med det formål at skabe et miljø, der bedst muligt fremme interaktion mellem mennesker.

Vi ved at rammerne ikke gør det alene. Vi arbejder på den lange bane med engagerede og fleksible medarbejdere, som yder intelligent service. Personlig service er mere end en talemåde og fra velkomst til afrejse er gæsten i centrum. Vi vil gerne mere, end blot at skabe de rigtige forudsætninger.

©VisitNordsjællandFoto:Pharmakon

Bliv inspireret - Pharmakon Konferencecenter. Unikke faciliteter og en personlig service i top er med til at skabe den atmosfære gæsterne taler om. Dette er rammen om et succesfuldt møde eller den professionelle afvikling af din konference.

Pharmakon Konferencecenter ligger i udkanten af Hillerød med 230 gratis parkeringspladser, nemt at komme til både i bil og med offentlig transport. Alle lokaler har udsigt til grønne oaser. Nyd pausen i vores gårdhaver eller gå en tur på den 5 hektar store eng med den lille sø og bålplads.

Pharmakon Konferencecenter kan tilbyde 136 værelser og 27 undervisnings- og mødelokaler. Faciliteterne er indrettet med omtanke og med det formål at skabe et miljø, der bedst muligt fremmer interaktion mellem mennesker.

I Konferencecentret arbejder vi målrettet med vores strategi - Ophold med indhold®.

Her indgår tre væsentlige elementer

• Intelligent service
• At se værdien af et kursusophold fra kundens perspektiv
• At kunne påvirke gæsten emotionelt

Det betyder

• Vi sætter en ære i at vores gæster føler sig velkommen fra start til slut
• Vi er på forkant med gæsternes individuelle ønsker og behov
• Vi gør alt for at opholdet bliver en faglig og social succes
• Vi er engagerede og har gæsten i centrum

Non Profit

Ved valg af Pharmakon Konferencecenter støtter du forskning og udvikling indenfor sikker og effektiv medicinering. Læs om de igangværende projekter.

Pharmakon Museum

Når du holder dit møde på Pharmakon Konferencecenter i Hillerød kan du også få en omvisning i Dansk Farmacihistorisk Samling, der belyser apotekernes lægemiddelindustriens og lægemidlernes historie gennem de seneste 120 år.Foto:Pharmakon

Vores faciliteter er indrettet med omtanke og med det formål at skabe et miljø, der bedst muligt fremme interaktion mellem mennesker. 

  • Vi har 27 konference og mødelokaler, foredragssal, lækre lounge områder, restaurant med mad gæsterne tale om.
  • 136 værelser heraf kan 77 værelser blive til 2-sengs værelser.
  • 4 faste teknikere. Hele huset har gratis "1000/1000Mbit" trådløs forbindelse.
  • Nomineret til årets konferencecenter i 2019 og 2020
  • Nonprofit konferencecenter. Vores overskud går til forskning indenfor sikker og effektiv brug af medicin.
  • Vi ligger i udkanten af Hillerød, med 230 gratis parkeringspladser.
  • Pharmakon Konferencecenter huser Farmacihistorisk Museum
Pharmakon buffet

Foto:Pharmakon Konferencecenter

Fokus på miljø

Bæredygtighed – vi passer på fremtiden. Bæredygtighed er mange ting – Her sætter vi fokus på madspild, så du også kan blive inspireret. Pharmakon har sat fokus på miljø, madspild og økologi. Alle medarbejdere i køkken og restaurant har været på uddannelse og arbejder i det daglige med at tage vare på miljøet via bæredygtighed.


Madspild = overskud = nyt mad

Medarbejderne i køkkenet går benhårdt efter at minimere madspild. Madspild er både den færdige mad, som vores gæster ikke spiser, men også spild i forbindelse med produktion af mad, dvs. det vi skærer fra, hælder ud eller på anden måde smider ud.

Vi er kreative og producer mange ”sjove” ting af rester, som vi normalt smider ud. Det handler om, at fokus flyttes, så vi i vores hverdag tænker: ”Hvad kan jeg bruge det her til?” Det er selvfølgelig ikke alt, der kan bruges – men vi kan love jer, at der er gået sport i at få noget godt ud af vores overskud. Vi har udvalgt de 10 ideer, som vi har haft størst succes med, og som vi samtidig tænker, er brugbare for dig, når du vil reducere madspild.

Anne-Marie von Vultejus
Vil du vide mere - Kontakt Unikke Mødesteder

Forretningsudvikler | Netværksleder | Kontakt: Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 4178 6780