Pharmakon

Pharmakon Konferencecenter

Foto: Pharmakon

Velkommen på et af de største møde- og konferencecentre i Nordsjælland med 27 mødelokaler, foredragssal, 136 værelser og plads til 220 gæster i restauranten.

Pharmakon Konferencecenter er et kursus- og konferencecenter til alle brancher. Her er alle lokaler indrettet med det ene formål: At give dig de bedste rammer at blive klogere i. En stor del af læring foregår i krogene. Vores faciliteter er indrettet med omtanke og med det formål at skabe et miljø, der bedst muligt fremme interaktion mellem mennesker.

Vi ved at rammerne ikke gør det alene. Vi arbejder på den lange bane med engagerede og fleksible medarbejdere, som yder intelligent service. Personlig service er mere end en talemåde og fra velkomst til afrejse er gæsten i centrum.

Vi vil gerne mere, end blot at skabe de rigtige forudsætninger.

 

Kontakt Pharmakon Konferencecenter

Salgskonsulent, Rikke Spangenberg, Milnersvej 42, 3400 Hillerød Tlf. +45 48 20 60 95

www.pharmakon-konferencecenter.dk

Fakta om Pharmakon Konferencecenter

Vores faciliteter er indrettet med omtanke og med det formål at skabe et miljø, der bedst muligt fremme interaktion mellem mennesker.

Hvorfor Pharmakon Konferencecenter?

Bliv inspireret - Pharmakon Konferencecenter. Unikke faciliteter og en personlig service i top er med til at skabe den atmosfære gæsterne taler om. Dette er rammen om et succesfuldt møde eller den professionelle afvikling af din konference.