Frederiksborg Centeret

Fakta om Royal Stage

Foto: Frederiksborg Centeret

Royal Stage er Nordsjællands største kursus- og konferencecenter, og kan servicere selskaber på op til 2000 gæster i samme lokale. 

Der kan bespises 250 gæster i Restaurant F, og cirka 125 gæster i Café lille F. Selvom stedet er stort og professionelt, så garanterer vi, at servicen er personlig og maden af høj kvalitet.

Lokalerne i Royal Stage kan indrettes præcis, som I ønsker det - både hvad angår borde og stole, podier, sceneopstillinger, lys og lyd. Stedet er derfor særdeles velegnet til alle former for mødeaktiviteter, kurser, konferencer og kongresser.

Uanset om I ønsker at forvandle stedet til en fitness-sal, en afrikansk jungle, en oktoberfest eller sågar en hawaiifest i svømmehallen, så kan vi klare det. Vi har stor erfaring, og masser af ideer til at skabe et tema, som kan sætte prikken over i'et i forbindelse med jeres arrangement.

Royal Stage ligger med smuk natur og spændende kultur inden for kort afstand til centrum af Hillerød by, hvor man kan besøge det smukke Frederiksborg Slot