Ud i Rummet i efterårsferien

Sidste chance i år for at opleve Andreas Mogensens rumkapsel

Efterårsferien er sidste chance i år for at opleve den Soyuz TMA-18M rumkapsel, som Andreas Mogensen fløj i til Den Internationale Rumstation, ISS. Så kom og se den flotte udstilling RUMMET TUR-RETUR.

Udstillingen fortæller om Andreas Mogensens mission, men udforsker også den evige fascination af rummet og præsenterer, hvor dansk rumforskning er i dag.

Daglig introduktion til museet

Hver dag i efterårsferien vil der være en introduktion til museet kl. 10:30, hvor man udover Andreas Mogensens rumkapsel blandt andet kan høre om Danmarks første bil, Hammelvognen.

Byg din egen raket

Dagligt mellem kl. 11 – 15 er der åbent i vores raketværksted, hvor du kan bygge din egen raket af fx pap, papir, træ, guld, sølv og piberensere. Raketten kan du udstille på museet eller tage med hjem.

Rejs med Andreas i Virtual Reality

I museets astronautskole kan du prøve at være astronaut. Klæd dig ud som astronaut, eller oplev selv i Virtual Reality, hvor hæsblæsende det er at rejse fra den internationale rumstation og ned til jorden, sammen med Andreas Mogensen.

Praktisk information

Introduktion, raketværksted og astronautskole er gratis når entré til museet er betalt. Museet har åbent hver dag fra kl. 10 til 17 i efterårsferien – også mandag den 15. oktober.

Læs mere på Danmarks Tekniske Museums hjemmeside

Pris

Entré voksne

0 DKK- 90.00 DKK

Pensionist/studerende

0 DKK- 80.00 DKK

Unge under 18

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
3000 Helsingør

Telefon

+45 4922 2611

Fakta

  • Type

    • Udstilling
    • Efterårsferie
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.562353909016
Latitude : 56.022095449458