Børnenes Danmarkshistorie på Frederiksborg Slot

Attraktioner
Museer
Adresse

Frederiksborg Slot

3400 Hillerød

Kontakt

E-mail:dnm@dnm.dk

Telefon:48260439

Website

dnm.dk

Historie i børnehøjde
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot byder på masser af oplevelser i børnehøjde. Besøg børneudstillingen og aktivitetsrummet i Christian d. 4. hyggelige gamle vinkælder eller deltag i museets mange sæson- og ferieaktiviteter.

Børnenes Danmarkshistorie
Museets børneudstilling "Christian 4. - barn og konge" fortæller historien om Danmarks berømte konge med fokus på hans barndom. Hvordan var det at vokse op som konge?

Martin Bigums fire store historiemalerier fortæller om kongens fødsel på Frederiksborg, hans barndom og opdragelse til konge. Datidens overtro, skolegang og den unge konges kroning er nogle af de temaer, udstillingen berører.

Klæd dig ud som prins eller prinsesse
I aktivitetsrummet kan børn klæde sig ud i fine renæssancekjoler, dragter og rustninger som er kopier af rigtige dragter i børnestørrelse - og blive fotograferet i dem. De kan også skrive med fjerpen og blæk efter skabeloner fra Christian 4.s egen stilebog, farvelægge prinsessekjoler og smykker eller tegne våbenskjolde og ordener.

Børnenes Danmarkshistorie er åben alle weekender og ferier fra påske- til efterårsferien.

Sæsonaktiviteter
Med udgangspunkt i museets aktuelle særudstillinger og årets højtider arrangeres der løbende særlige aktiviteter for børn. Følg med på www.dnm.dk.

Adresse

Frederiksborg Slot

3400 Hillerød

Åbningstider

13 Apr 19 / 20 Oct 19

Sat, Sun

10:00 - 17:00

Relaterede produkter

Updated by:
VisitNordsjælland