Snorkelsafari i Øresund

Tag med på en uforglemmelig snorkeltur i Øresund langs Kronborgbugtens fantastiske kystlinie el. langs den smukke havnefront i Marienlystbugten kun et stenkast væk fra Øresundsakvariets indgang. På akvariet ifører du dig en af vore våddragter og vi finder i fællesskab finner, snorkel og maske som passer dig. I samlet flok går vi ned til kysten og efter en kort guidning i snorklingens kunst svømmer vi stille og roligt langs kysten. Turen varer ca. 1 til 1,5 time. Akvariets guider er med i vandet og fortæller undervejs om de havdyr og ting vi finder. Vi stiller alt udstyr til rådighed.

Praktisk info:

Børn: Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen. Minimusalderen for børn er 10 år og de skal kunne svømme 200 m.

Udstyr: Du får udleveret al udstyr på Øresundsakvariet og behøves derfor ikke at medbringe andet end badetøj og håndklæde og evt. lidt mad og drikke til under og efter snorklingen. Du må dog godt medbringe dit eget snorklingsudstyr.

Badefaciliteter på Øresundsakvariet: Der er særskilte og særdeles gode badefaciliteter til både herre og damer på Øresundsakvariet.

Evt. aflysning: Der tages forbehold for at vi kan blive nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er guiden, der afgør om turen skal aflyses. Regn er selvsagt ikke noget problem, kun vind, bølger og uklart vand. Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.

Pris: Kr. 250,00 uanset voksen eller barn.

Tidspunkt: Kl. 10-12.30

 

Pris

Pris pr. deltager

250.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Strandpromenaden 5
3000 Helsingør

Telefon

+45 3532 1970

Fakta

  • Type

    • Natur
    • Maritim begivenhed

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.611125869169
Latitude : 56.041265502841